“Ze zeggen dat ik te oud en te lelijk ben voor mijn 28 jaar jongere vriendin. Iedereen is gewoon jaloers!”

Een koppel met een leeftijdsverschil van 28 jaar is gewend aan blikken en starende mensen als ze in het openbaar gaan – niet in de laatste plaats omdat zij een model is en hij een 54-jarige die op een scootmobiel rijdt.

Mason Reese, 54 en Sarah Russi, 26, zien er niet uit als een doorsnee koppel. Sarah, een volwassen model en camgirl, ‘kleedt zich’ in hotpants en crop tops; terwijl Mason zich meer op zijn gemak voelt in jeans en een shirt.

“Ik ben oprecht stapelverliefd!”

Mason, uit New York, vertelde Barcroft TV: “De waarheid is dat ik mezelf niet in haar league zie, dus als ik naar een mooi jong 26-jarig volwassen model kijk, denk ik niet: ‘oh, ze zal verliefd op me worden’. Maar het gebeurde toch en ik ben nu de gelukkigste man op aarde. Sarah zegt: “Veel mensen denken dat ik alleen het geld van Mason wil, maar dat is niet waar. Ik ben oprecht stapelverliefd!”

Hieronder kun je de volledige reportage over de twee tortelduifjes bekijken: