“Bouwvakkers kunnen me wel krijgen, maar vrachtwagenchauffeurs maken geen kans”

Volwassen ster Stef Gurzanski zegt dat ze geen golddigger is en graag zou daten met een ‘nuchtere arbeider’, maar er zijn bepaalde beroepen die strikt uitgesloten zijn. De OnlyFans-ster vertelde podcaster Glenny Balls dat ze onlangs weer vrijgezel is en haar verjaardag heeft gevierd met een paar vriendinnen op een gecharterde jacht voor de kust van St. Barts.

Ze zegt dat ze graag feestviert op een jacht, maar de meeste nachtclubs vermijdt: “Ik hou echter van stripclubs. Stripclubs zijn leuk met een goede groep mensen.” De laatste keer dat ze naar een stripclub ging, was er volgens haar nogal wat publieksparticipatie: “Veel meisjes gingen vanuit mijn groep naar boven, en mijn vriendin kijkt me aan en zegt: ‘Denk er niet eens aan. Ga daar niet heen.'”

“Ik wil een grote, krachtige vent!”

Ondanks Stef’s non-stop feestlifestyle zegt ze dat een man niet per se rijk hoeft te zijn om met haar te daten. Ze voegde eraan toe: “Ik wil gewoon een grote vent naast me die zich krachtig voelt.” Stef zou geen bouwvakkers overwegen die naar haar schreeuwen vanaf de steigers als ze over straat loopt, maar ze vindt het idee van “een knappe bouwvakker” wel leuk. Glenny stelde een paar snelle vragen om te zien of er beroepen waren die een man diskwalificeerden om Stef’s vriendje te zijn.

Brandweerman en politieagent

Een bouwvakker zou mogelijk zijn, zei ze, maar iemand die in een broodjeszaak werkte, zou vrijwel zeker ‘nee’ zijn. Hoewel ze eraan toevoegde: “Ik hou van een kalkoenbroodje, dus als je een goede maakt, kunnen we erover praten.” Een brandweerman zou een gegarandeerde “ja” zijn, zegt Stef, en waarschijnlijk ook een politieagent. Het enige probleem, voegt ze eraan toe: “Ik zou willen dat hij constant rollenspellen met me zou doen.”

Ze heeft onlangs gedate met een komiek en dat werkte niet, dus ze is niet enthousiast om die ervaring te herhalen. Afgezien daarvan zegt ze: “Ik discrimineer niet op basis van werk.” Stef voegde één uitzondering toe, omdat ze nooit een vrachtwagenchauffeur zou daten. “Ze zijn te lang weg en ik heb je verteld dat ik wil dat een man elke nacht in mijn bed slaapt!”

Afbeeldingen: Instagram