“Mijn man kijkt meer naar voetbal dan naar mij. Dus dan ga ik maar vreemd!”

Een vrouw ging buitenhuis haar geluk beproeven nadat ze ontdekte dat haar man haar niet genoeg aandacht schonk. De vrouw, die anoniem bleef, beweerde dat haar partner meestal te veel bezig is met voetbal om zich op hun huwelijk te concentreren. Tijdens het seizoen zei ze dat zijn humeur vaak werd beïnvloed door hoe zijn team presteerde. Omdat ze geen grote fan is van sport, besloot ze om stiekem een affaire te beginnen, wetende dat hij het niet zou opmerken.

Ze wendde zich tot een bekende website waar getrouwde vrouwen terecht kunnen om ‘eens iets anders te proberen’. Nu heeft ze een vriend met wie ze vaak afspreekt als haar man druk is met voetbal. De vrouw zei: “Als zijn team niet goed presteert, hangt het over hem heen. Het is niet normaal. “Waarschijnlijk is het ook de reden waarom hij het hele jaar geen promotie heeft gekregen, omdat hij te veel bezig is met hoe zijn team het doet.” Maar ondanks dat ze geen grote sportliefhebber is, vindt de vrouw het leuk als er belangrijke wedstrijden zijn.

“Hij kan zich nergens anders op concentreren”

Ze voegde eraan toe: “Het feit dat mijn man zo van voetbal houdt, heeft me nooit gestoord zoals sommige mensen. Hij kan zich nergens anders op concentreren, laat staan op onze relatie, en ik ben het gewoon zat om zelfs maar met hem te proberen te communiceren. Het is saai en ik heb het gevoel dat ik alle moeite doe en niets terugkrijg.” De vrouw meldde zich aan de genoemde website, en nu ontmoet ze haar vriend elke zaterdag als het voetbal op televisie is.

“Mijn minnaar houdt niet van voetbal”

Omdat haar man bezig is met de wedstrijden, heeft ze een affaire. Over haar minnaar zegt ze: “Nou, hij is in de eerste plaats niet geïnteresseerd in voetbal. Hij is veel meer geïnteresseerd in natuur en buiten zijn. We hebben zelfs eens stiekem gedaan in het bos en ik heb niet de intentie om te stoppen hem te zien. Gewoon omdat het voetbalseizoen ten einde loopt, betekent niet dat mijn man aangenamer zal zijn om bij te zijn.”

Maar ondanks dat ze geniet van de aandacht van een andere man, zal ze haar man voorlopig niet verlaten. “Ik ben al jaren ongelukkig in dit huwelijk en ik vraag me af wat me hier houdt,” geeft ze toe. We zijn al 10 jaar samen, wat een lange tijd is om zomaar weg te gooien, maar zal het ooit veranderen?”

(Bron:Daily Star – Intropic: Freepik)