Sarah deed het met 18 mannen tegelijkertijd: “Mijn man? Die deelde condooms uit!”

Als swinger deel je seksuele ervaringen met anderen, uiteraard met de instemming van je partner, die vaak ook actief deelneemt. Sarah, een 30-jarige vrouw, deelde haar opmerkelijke verhaal in de Sex Files-podcast, waarna haar ervaringen op verschillende grote websites werden gepost en viraal gingen.

“Ik fantaseerde altijd al over andere mannen”

Haar huidige echtgenoot, met wie Sarah gelukkig getrouwd is, was haar eerste grote liefde. Ze trouwden ongeveer tien jaar geleden op een relatief jonge leeftijd, maar al snel werd duidelijk dat Louise meer spanning in haar relatie zocht. “Mijn echtgenoot was mijn eerste seksuele partner, maar dat betekent niet dat ik niet fantaseerde over intiem zijn met vreemden,” onthulde ze. Tijdens de lange periodes dat haar man voor zijn werk in het buitenland verbleef, voelde Sarah zich soms verveeld en verlangde ze naar avontuurtjes met andere mannen. Haar ontdekking van ‘sekscursussen’ bij een lokale seksshop opende een nieuwe wereld voor haar.

Seksklassen

“De seksshop bood verschillende seksklassen aan, waaronder één over parenclubs. Na het sturen van een bericht naar mijn man over mijn interesse, was de beslissing snel genomen,” zei ze. Dit leidde tot wilde jaren in diverse parenclubs, en Sarah gaf aan dat ze steeds verder wilde gaan in haar seksuele verlangens. “Ik vertelde mijn man dat ik graag seks wilde hebben met meerdere mannen tegelijk, en tot mijn verrassing was hij enthousiast over het idee,” deelde ze. “Al snel vond een orgie met tien mannen plaats, en het voelde fantastisch. De ervaring was geweldig, en het idee dat al deze mannen er alleen voor mij waren, gaf me een machtig gevoel.”

Met 18 mannen

Zelfs Sarahs man, die aanwezig was en toekeek, genoot blijkbaar van het spektakel. Opmerkelijk genoeg deelde hij zelfs condooms uit toen Sarah later een keer met 18 mannen bezig was. Door de jaren heen ontving Sarah zowel positieve als negatieve reacties op haar liefdesleven. Velen begrepen niet hoe haar man rustig kon toekijken terwijl zij intiem was met andere mannen. “Mijn man geniet van mijn gezichtsuitdrukkingen wanneer ik geniet,” legde ze uit.

“Hij lijkt dan als een kind in een snoepwinkel, en ik vind het zelf ook opwindend om te zien hoe mijn man toekijkt.” Volgens Sarah is het swingen het beste wat haar huwelijk kon overkomen, en ze moedigt anderen aan om het eens te proberen. Een laatste advies van haar kant: misschien is het verstandig om rustig op te bouwen, in plaats van meteen met een grote groep van start te gaan.

(Intropic: Freepik)