Eikeltje gaat neus aan neus staan met agent, maar roept al snel om zijn moeder

Tegenwoordig ontbreekt het vaak aan respect voor de politie. Dit is begrijpelijk, aangezien de politie beperkt is in wat ze mogen doen. Wanneer ze wel optreden, worden ze vaak direct gefilmd. Meestal komen ze er dan niet positief vanaf, maar deze agent verdient waardering.

Door de invoering van de helmplicht voor scooters en brommers kiezen steeds meer mensen voor een fatbike. In feite is dit een brommer met trappers, waarmee behoorlijk wat stunts worden uitgehaald. Wat de specifieke wet- en regelgeving is voor deze fatbikes, is ons niet bekend.

Ook weten we niet wat er precies gebeurde voordat de agent deze jongeman van straat haalde. Wat wel duidelijk is, is dat de jongeman niet erg onder de indruk lijkt te zijn en al helemaal niet van plan is zijn bike af te staan. Had hij beter wel gedaan…