“Werkgevers willen me niet aanwerven omwille van hoe ik eruitzie. Maar ik lach het laatst!”

Van het niet kunnen krijgen van een baan, tot het worden van een opkomend supermodel… Drew Baptiste heeft zijn leven volledig zien transformeren dankzij een virale TikTok.

Moeite om een job te vinden

De 31-jarige, afkomstig uit Miami, Florida, heeft meer dan 200 tatoeages over zijn hele gezicht en lichaam. Toen hij op 18-jarige leeftijd voor het eerst werd getatoeëerd, werd Drew verliefd op lichaamsaanpassing en is sindsdien niet gestopt met het laten zetten van tatoeages. Na terug te keren naar de Verenigde Staten na het spelen van basketbal in Australië, had Drew moeite om een baan te vinden vanwege zijn tatoeages van top tot teen.

Modellencarrière

Nadat zijn TikTok in 2020 viraal ging, werd Drew benaderd door een modellenbureau dat hem hielp een nieuwe carrière op te bouwen. Nu, nadat hij heeft samengewerkt met merken als Gucci en de New York Fashion Week, hoopt Drew zijn horizon te verbreden naar Parijs, waar hij op een dag zijn eigen modellenbureau wil oprichten. Hieronder kun je een reportage over Drew bekijken: