Nymfomane Jessica onthult wat een man met haar borsten wilde doen: “Hij wilde 2,5 miljoen betalen!”

Een zelfverklaarde nymfomane die wekelijks met 10 mannen naar bed gaat, deelt dat één van haar partners ooit vroeg om een gat in haar borsten te boren. Huh!? Jessica onthulde in de Soft White Underbelly podcast dat ze meestal contact legt met mannen voor seks via swingerswebsites. En soms leidt dat tot bijzondere ontmoetingen en activiteiten…

Ze wisselt een paar berichten uit met de mannen voordat ze naar hun huis gaat, waar het ‘zeer duidelijk’ is wat er gaat gebeuren. Jessica legt uit: “We praten over seks, sturen foto’s… Ik ben heel expliciet over wat ze met me gaan doen, en het gebeurt gewoon.” Hoewel Jessica, 34, openlijk toegeeft dat ze graag onderdanig is in de slaapkamer, waren sommige verzoeken van mannen zelfs voor haar te extreem. Ze herinnert zich hoe een man wilde dat ze zijn ‘seksslavin zou worden en in zijn kelder zou wonen’.

Extreme verzoek

“Ik zou worden opgesloten, hij zou me zwanger maken, en dan zou ik alle rechten op mijn kind overdragen en in de kelder blijven terwijl hij en zijn vrouw mijn kind opvoeden,” vertelt ze. Het zou een verhaal zijn voor een Netflix-serie! Jessica benadrukt dat deze suggestie volledig uit het niets kwam – ze had de man nooit ontmoet of een gesprek met hem gehad voordat hij met dit extreme verzoek kwam. Maar een andere man benaderde Jessica met een nog vreemder voorstel.

Gaten in… borsten

Ze vertelt: “Er was een man die – voor 2,5 miljoen dollar – gaten in mijn borsten wilde boren en ze… brandmerken. Hij wilde een ‘ernstige marteling van de borsten’ uitvoeren, maar aan de extreme kant van het spectrum ‘in plaats van blauwe plekken of zoiets’. Ik zei nee, en hij bood meer geld aan. Maar uiteraard heb ik het niet gedaan.” Dat betekent echter niet dat Jessica’s voorkeuren ‘gewoon vanille’ zijn. Ze geeft aan: “Mijn favoriet is dat ik ergens heen ga en ze me gewoon pakken, vastbinden en doen wat ze maar willen. Ik denk dat dat het leukste is voor mij…” Ze schaamt zich niet voor haar willekeurige relaties, hoewel ze toegeeft dat ze er ‘misschien meer zou moeten hebben’.

(Bron en afbeeldingen: Soft White Underbelly en Clint.be)