“Ik deed het met 1000 mannen, en zal je zeggen hoe elke vent een baas in bed wordt”

Een vrouw die beweert dat ze met ‘duizenden mannen’ heeft geslapen, heeft onthuld wat mannen zouden kunnen doen om beter te zijn in bed. Jade Blair ruilde haar baan in de detailhandel in voor sekswerk terwijl ze parttime studeerde aan de universiteit, in de hoop te kunnen sparen voor een huis. “Ik verdiende tot wel 1000 euro per dag door elke ‘shift’ seks te hebben met wel 16 mannen,” beweert ze.

De 26-jarige, die op sociale media post als ‘jadexoxob’, heeft sindsdien meer dan 9.000 volgers gekregen door video’s te delen over haar X-rated carrière. Hoewel Jade uit Brisbane, Australië, geniet van haar werk, gaf ze onlangs toe dat er dingen zijn die kerels zouden kunnen doen om er een nog betere ervaring in de slaapkamer van te maken.

“Vrouwen kunnen gewond raken!”

In de video zei ze: “Hier is een heel belangrijke tip: raak onze baarmoedermond niet!” Ze vervolgde: “Vrouwelijke genitaliën: je hebt natuurlijk het kanaal waar je in gaat en dan aan de bovenkant is er een baarmoederhals. Die is een beetje kegelvormig. Het is een soort harde spier. Daarachter zit de baby als je zwanger bent en daar word je ongesteld en zo. Dus als je daar naar binnen gaat, raak je de baarmoederhals.”

“Zoals ik al zei, een hele harde spier. Het kan natuurlijk anders aanvoelen. Maar de omringende wanden van het kanaal zijn veel rekbaarder. Ze zijn nu veel meegaander als je het de eerste keer doet. Het voelt misschien niet zo, maar als je de baarmoederhals blijft raken, vooral als je het heel hard of snel of ruw doet, bijvoorbeeld als je dit zes minuten lang doet, dan gaat het pijn doen, toch? Vrouwen kunnen gewond raken hierdoor en je kunt zelfs iemands spiraaltje losmaken. Angstaanjagend.”

“Lang lid is niet altijd een voordeel”

Ze raadde mannen aan om ‘langzamer te gaan’ en hun hoek en positie te veranderen tijdens het doen van de daad om te voorkomen dat ze het raken. Jade voegde eraan toe dat elke vrouw anders is en dat haar vagina een meer linkse, meer rechtse of perfect gecentreerde hoek kan hebben. Je moet dus al een soort landmeter zijn om aan de slag te gaan! Soms is de baarmoederhals bij sommige vrouwen dieper dan bij anderen, dus een andere tip die ze gaf was dat mannen ‘soms gewoon moeten accepteren dat het niet gaat passen’.

Ze voegde eraan toe: “Mannen hebben de neiging om gefascineerd te zijn door het hebben van het langste lid. Maar ik ga je nu vertellen dat vrouwelijke kanalen niet oneindig lang zijn. Snap je het plaatje?” TikTok-gebruikers waren stomverbaasd over de tips en gingen meteen naar de opmerkingen om haar te bedanken voor haar ‘nuttige en informatieve advies’. Een gebruiker zei: “Dat was echt behulpzaam en informatief. Dank je wel.”

‘Openbare baarmoederhalsaankondiging”

Een ander merkte op: “De mannen die zeggen ‘Ik weet wat je leuk zult vinden’, weten NOOIT WAT WIJ leuk vinden of WAAR ALLES IS.” Een derde schreef: “Dit is een openbare baarmoederhalsaankondiging geweest.” Ondertussen argumenteerde een vierde: “Als de man groot geschapen is, kan hij daar misschien niets aan doen…”. Ook waar!

(Intropic: TikTok en Freepik)