“Mensen zeggen dat ik veel te knap ben voor mijn vriend en uit ben op zijn geld”

Dit koppel heeft op TikTok voor controverse gezorgd nadat ze video’s van zichzelf plaatsten, waarbij mensen de echtheid van hun relatie in twijfel trekken. Will en Katiana, uit Arizona, ontmoetten elkaar vier jaar geleden op een datingsapp en zijn sindsdien samen.

“Ze zeggen dat ik te aantrekkelijk ben voor hem”

Ze omschrijven zichzelf als ‘comedy content creators’ en werken samen aan het opbouwen van hun socialemediabedrijf terwijl ze het land doorkruisen. Na het delen van humoristische video’s van henzelf hebben ze meer dan drie miljoen volgers op TikTok verzameld. Ze worden ook overspoeld met opmerkingen van mensen die beweren dat Katiana ’te aantrekkelijk’ is voor Will en dat hij wel ‘rijk of goed bedeeld’ moet zijn om met haar te daten.

‘Ontvoering’

Sommigen zijn zelfs naar extremen gegaan door Will van ‘ontvoering’ van zijn vriendin te beschuldigen. Maar het koppel lijkt zich niet te laten beïnvloeden door de reacties van mensen. Will zei: “Toen ik opgroeide, had ik het gevoel dat iedereen om me heen heel veroordelend was, dus ik ontwikkelde een dikkere huid en begon echt niet te geven om wat andere mensen zeggen.” Bekijk hieronder een reportage over de twee tortelduifjes: