“Ik ben 19 en verdien 2 miljoen per jaar. Ik ben trots dat ik mijn ouders kan onderhouden”

Sam, 19 jaar oud, is een ondernemer en schoonheidskoningin die maandelijks tienduizenden dollars verdient met modelleren en in totaal miljoenen heeft verzameld. Sam verhuisde vorig jaar naar LA nadat ze vier titels en een prestigieuze kroon had gewonnen bij Miss Philippines USA. Ze woont in een chique appartementencomplex en kon onlangs haar droomauto kopen – een Mercedes C63s ter waarde van meer dan $100.000 nieuw.

Maar het was niet altijd zo glamoureus voor de jonge influencer. Opgegroeid in New York hadden haar ouders moeite om de huur te betalen, en zij en haar zussen moesten werken om een dak boven hun hoofd te houden. Sam vertelde Truly: “Ik heb het gevoel dat ik kreeg wat ik nodig had, maar niet zozeer wat ik wilde.”

“Mijn ouders onderhouden is een droom”

Nu kan het leven niet meer verschillen, omdat ze regelmatig toegeeft aan luxueuze winkeluitstapjes op Rodeo Drive om haar uitgebreide collectie luxe merkartikelen aan te vullen. Maar niets daarvan kan vergeleken worden met wat Sam beschouwt als haar meest betekenisvolle prestatie – het verhuizen van haar ouders naar San Diego en voor hen zorgen met de winst uit haar modellenwerk: “Mijn ouders kunnen onderhouden is een levenslange droom van mij geweest. Ik zeg het niet zo vaak als ik zou moeten, maar ik ben echt trots op mezelf.”

Bekijk hieronder reportage over het bijzondere leven van Sam: