“Ik bedrieg mijn man uit verveling. Nu geeft mijn minnaar mij 700 euro per maand.”

Jennie, 42 en getrouwd, voelde zich in het begin van de winter van 2022 depressief door het mindere weer en ook de huishoudelijke facturen liepen blijkbaar flink op. Ze overwoog zelfs te gokken, maar dacht toen dat een affaire minder riskant en lonender zou zijn. Nu, nadat ze haar minnaar heeft ontmoet op IllicitEncounters, de toonaangevende website voor affaires in het Verenigd Koninkrijk, is Jennie gelukkiger dan ooit.

Terwijl ze sprak over hoe hij haar kosten van levensonderhoud betaalt, beweerde ze dat het niet de bedoeling was om tot dit punt te leiden. Ze zei: “Ik ben geen profiteur en zou nooit om iets vragen, het ging altijd veel meer om de seks en ontsnapping. Maar de man die ik op IllicitEncounters ontmoette, paste echt goed bij me. “Ik probeerde hem eerst nee te zeggen, maar hij bleef aanbieden en op dit moment kan ik het niet echt weigeren.” Jennie onthulde hoe hij begon met het betalen van 700 euro  per maand.

“Belachelijk lage werkloosheidsuitkering”

Met zijn hulp heeft ze nieuwe kleren kunnen kopen en heeft ze haar wimpers en nagels laten doen. Ze voegde eraan toe: “De werkloosheidsuitkering die ik krijg, is eigenlijk lachwekkend, ze denken dat dat iemand helpt rond te komen. Ik vind het eigenlijk beledigend om dat bedrag te ontvangen. En het loon van mijn man is ook al niet enorm.” Hoewel haar man niet vermoedt dat ze vreemdgaat, vraagt hij zich af hoe ze zich meer spullen kan veroorloven.

“Ik kocht ooit eens wat Heinz-ketchup in plaats van de huismerkversie en hij was van streek,” onthulde ze.  “Dus moest ik een of ander verhaal verzinnen over dat ze in de aanbieding waren.” Ze vervolgde: “Maar ik begin me zorgen te maken dat alles aan het licht komt. Hij hoeft alleen maar naar mijn bankrekening te kijken en hij zou zich afvragen wat hier aan de hand is.”

“Ik wil hem niet verliezen”

“Als hij er ooit achter zou komen, zou het letterlijk allemaal voorbij zijn en ik wil hem niet verliezen.” Maar Jennie heeft niet het gevoel dat ze ooit eerlijk zal zijn tegen haar man. “Deze affaire helpt ons eigenlijk om alles op orde te krijgen en de druk te verminderen,” gaf ze toe. “Waarom zou hij moeten weten waar het vandaan komt? Mijn vrienden en familie weten het niet en ik zal het ze ook niet vertellen.”

(Bron: Daily Star – Intropic: Freepik)