“Ik ben 39 maar zie er 20 uit. Jonge gasten worden wild van me, maar ik wil een ervaren man!”

Een vrouw die beweert dat ze er bijna half zo jong uitziet als ze echt is, zegt dat haar jeugdige uiterlijk haar datingleven moeilijk maakt omdat ze voortdurend wordt versierd door mannen die “te jong” voor haar zijn. Makelaar Jessenia, uit New Jersey, VS, is 39 jaar oud maar zegt dat mensen vaak denken dat ze eigenlijk in de 20 is. Hoewel het misschien een vleiend compliment lijkt, beweert ze dat verwarring met een “typische” 20-jarige het zoeken naar liefde onmogelijk maakt.

Op Instagram liet Jessenia zien hoe het is om te daten als je er jonger uitziet. Ze postte een video waarop ze pronkte met haar gespierde buikspieren in een witte short met hoge taille en een haltertop met een diep decolleté. Ze gaf de clip als bijschrift mee: “Als je achter in de 30 bent maar er jong uitziet”. Jessenia speelde vervolgens de problemen uit waar ze regelmatig mee te maken heeft als het gaat om het zoeken naar liefde, want ze onthulde dat jongere jongens haar vaak uitchecken omdat ze denken dat ze “van hun leeftijd” is, maar ze moet hen vertellen dat ze “te oud” voor hen is.

“Daten is echt moeilijk voor me!”

Maar ze beweerde ook dat als ze probeert te flirten met jongens van haar eigen leeftijd, ze haar afwijzen omdat ze denken dat ze “te jong” is. Jessenia verklaarde haar problemen met daten in het bijschrift en schreef: “Daten is al moeilijk. Maar er jonger uitzien in de datingscene is door de jaren heen een unieke uitdaging voor me geweest; zeker nu ik achter in de 30 ben. “GOSH!!! Ik ben 39 !!! EN NOOO, ik voel me niet oud en ik pieker niet over mijn leeftijd, maar ik word nog steeds versierd door SUPER jonge jongens die me van mijn voeten willen vegen.”

Hoewel sommige mensen graag voor jonger worden aangezien dan ze zijn, legt Jessenia uit dat ze na het daten met haar deel jongere mannen zich heeft gerealiseerd dat dat niet is wat ze wil. Ze legt uit: “Laten we reëel zijn. Hoeveel 20-jarigen ken jij die hun leven op orde hebben? Ik weet het. Om eerlijk te zijn hebben zelfs 30-jarigen het niet voor elkaar; en als er EEN ding is dat ik heb geleerd, is dat een man op elke leeftijd zijn leven moet hebben om vrede met zichzelf te hebben en veiligheid en stabiliteit in het leven van een vrouw te brengen.”

“Ik was letterlijk alles voor hen”

Ze onthulde dat het daten met jongere mannen haar soms het gevoel gaf dat ze zich gedroeg als een moeder en dat ze er eindelijk genoeg van had. Ze voegde eraan toe: “Ik heb gedate met jongere mannen en was moeder, coach, assistent, planner, manager enzovoort, dus de enige persoon die het vegen deed, was ikzelf en ja, daar ben ik erg moe van en ik heb tegen het universum en God gezegd ‘NEE MAS! Niet meer! Ik wil weggevaagd worden!”

Jessenia zei dat ze geen afspraakjes kon maken met mannen die ouder waren dan haar omdat ze dachten dat ze een “typische” 20-jarige was, maar ze beweerde dat mannen het mis hebben over haar. Ze vervolgde: “Ik heb nog niet gedate met iemand die ouder is dan ik en dat komt vooral omdat mannen ervan uitgaan dat ik in de 20 ben, en dan nog een ’typisch’ 20-jarig meisje ook. NIETS aan mij is typisch. PLUS ik ben een hele vrouw.”

“Je ziet er niet jonger uit!”

De commentarensectie was verdeeld over haar problemen met daten en sommige mensen geloofden helemaal niet dat ze er jonger uitzag. “Ben ik de enige die gelooft dat ze er 39 uitziet? Ik vond haar er helemaal niet jonger uitzien,” reageerde een persoon. Een ander schreef: “Helemaal niet beledigend, maar je ziet er zo oud uit.” Een derde zei: “Maar je ziet er wel 40 uit.” Anderen beschuldigden haar er zelfs van het probleem te zijn als het gaat om het zoeken naar liefde. “I meannnnn als je 39 ongetrouwd bent JOUW LEVEN AINT TOGETHER misschien date een jongere jongen en yall kunnen samen opgroeien,” schreef een persoon. Een ander schreef: “Als je 39 bent en nog steeds aandachtzoekend gedrag vertoont,” gevolgd door rode vlag-emoji’s.

Maar sommigen beweerden dat de mensen die hatelijke opmerkingen achterlieten alleen maar jaloers waren op Jessenia’s uiterlijk. Eén persoon zei: “Mannen worden zo boos als een aantrekkelijke vrouw zelfverzekerd is.” Een tweede schreef: “Mensen zijn echt boos in de comments. Je ziet er niet uit 39, niemand zou het weten als je niets zou zeggen! Je ziet er geweldig uit, ga zo door meid!!!”

‘Gelijkgezinden’

Het leek erop dat Jessenia niet de enige vrouw is die soortgelijke problemen ervaart als het gaat om daten als je er jonger uitziet dan je bent, want andere kijkers sloten zich aan bij haar frustratie. “Legit. De strijd is freaking echt,” schreef iemand. Een ander was het met haar eens en voegde eraan toe: “Ik heb hier ZO veel mee te maken!!!” Maar een ander grapte: “Meid, dit is een geweldige leeftijd omdat je kunt daten met de zoon en de vader! Als hij moeilijk doet, maak je hem gewoon je stiefzoon!!!”

(Bron: Daily Star)