Kerel wordt door z’n vrouw verplicht om dagelijks met z’n schoonzus te slapen (en is dat kotsbeu)

In de Verenigde Staten is er wel zeer bijzonder programma genaamd ‘Extreme Sisters’, een en ander gaat over zussen met een ‘sterke band’. Deze keer kregen ze daar de zussen Brooke en Kaylee op bezoek en die hadden een wel erg bijzonder verhaal…

De twee zussen hebben altijd in hetzelfde bed geslapen en dat zorgt nu voor wat ‘probleempjes’ voor de man van Brooke, genaamd Denver. Kaylee kwam namelijk een tijdje bij Brooke en Denver inwonen en ja hoor, je voelt het al komen, Kaylee nam gewoon lekker plaats in het echtelijk bed.

Er gebeurt niks meer

Geweldig voor die Denver, zou je kunnen denken, maar nee hoor… die ziet het anders. Er gebeurt namelijk helemaal niks meer in bed. De aanwezigheid van zijn schoonzus zorgt toch wel voor wat ‘schroom’ bij het echtpaar en een triootje zit er al helemaal niet in. Denver heeft al een paar keer geweigerd dat z’n schoonzus in hetzelfde bed slaapt, maar blijkbaar durft ze dan toch ’s nachts nog de kamer binnenglippen.

“Er is plaats genoeg voor drie!”

Brooke die vindt dan weer dat haar man vooral wat minder moet zeuren en zegt dat het bed groot genoeg is voor drie personen. En zo is er natuurlijk een uitleg voor alles! Hieronder een reportage over de gebeurtenissen ten huize Brooke en Denver…