Hond Snoetje zit al 6 maanden in pension, eigenaar wil ze maar niet komen halen

Het arme hondje Snoetje belandde in juni van vorig jaar in een pension en bevindt zich tot op heden nog steeds daar. Het baasje vertoont echter geen bereidheid om Snoetje op te halen, en haar excuses worden steeds vreemder en ongeloofwaardiger. Na zeven maanden in het pension te hebben doorgebracht, is het duidelijk dat de beloofde korte termijn van slechts een week niet wordt nagekomen.

Op 14 juni bracht het baasje Snoetje samen met een vijf maanden oude labradorpup naar het pension, bewerend dat dit slechts voor een week zou zijn vanwege een verbouwing. Na een week keerde de vrouw terug en nam de labrador mee, die dezelfde dag nog gecastreerd zou worden. Ze beloofde Snoetje twee dagen later op te halen, maar helaas is dat tot op de dag van vandaag niet gebeurd.

Excuses

Pensionhouder Piet Tonies, met 42 jaar ervaring in het runnen van dierenhotel Jaonenhoef, begrijpt niet hoe mensen zo onverschillig met dieren kunnen omgaan. Hij benadrukt dat de vrouw wel ruimte had voor haar labradorpup in haar leven, maar niet voor Snoetje. Piet heeft meerdere malen geprobeerd contact op te nemen met het baasje, maar kreeg steeds andere excuses te horen en werd genegeerd.

Eigenaar weigert herplaatsing

De vrouw beweerde eerst dat ze aan het verbouwen was, daarna dat haar vader was overleden en recentelijk dat het een geldkwestie was. Ondertussen stapelen de kosten voor het pension zich op tot tweeduizend euro. Hoewel de vrouw beweert geld te hebben geleend om te betalen, heeft Piet nog geen enkele betaling ontvangen. Ondanks Piet’s aanbod om Snoetje te herplaatsen, weigert de vrouw hiermee in te stemmen, bewerend dat ze niet weet waar Snoetje dan terechtkomt.

Snoetje wil spelen

Ze is gedurende zeven maanden niet naar Snoetje omgekeken, zelfs nadat ze de labradorpup kwam ophalen. De pensionhouder is echter gebonden aan de wens van de klant en mag Snoetje pas na een jaar herplaatsen. In de tussentijd lijdt Snoetje, die iets ouder is dan twee jaar, onder haar langdurige verblijf in het hok en vertoont tekenen van angst. Ondanks dit gedrag toont ze wel interesse in interactie en spelen wanneer er aandacht aan haar wordt besteed. De vraag blijft echter wanneer Snoetje eindelijk de aandacht en zorg zal krijgen die ze verdient…

Sale/Solden 2024Sale/Solden 2024