“Ik sta al 3 jaar droog en ben dringend op zoek naar een man om helemaal los mee te gaan”

Een model dat al drie jaar geen seks of een echte date heeft gehad, heeft haar wens / voornemens voor het nieuwe jaar gedeeld. Amber “Sweetheart” Johanssen zei eerder dat het moeilijk is om liefde te vinden omdat mannen “geïntimideerd” zijn door haar schoonheid. De Zweedse ster verdient ongeveer 50.000 pond per maand met haar content.

Maar ondanks dat ze bijna een half miljoen volgers online heeft, is de bombshell wanhopig op zoek naar een echte connectie. Nu deelde ze haar ultieme wens van dit jaar. Ze vertelde NudePR: “Het vinden van een man staat bovenaan mijn lijstje dit jaar. Ik heb me gerealiseerd dat er zoveel leuke mannen zijn en ik ben het zat om single en celibatair te zijn.”

“Ik wil mannen verwennen in de slaapkamer”

Amber voegde eraan toe: “Een vriendje vinden zou de perfecte manier zijn om 2024 te beginnen, het is zo lang geleden dat ik echt intiem was met iemand. Ik ben een gever, in alle opzichten. Ik hou ervan om degenen van wie ik hou te verwennen! Vooral in de slaapkamer en ik draag steeds extra sexy lingerie. Mensen vallen me lastig over mijn liefdesleven. Iedereen zegt dat ik moet daten en ze kunnen niet begrijpen waarom ik niemand kan vinden! Het is moeilijk voor anderen om mijn situatie te begrijpen, vooral gezien mijn werk.”

Britse mannen

Het model bracht de feestdagen dit jaar door in Zweden, maar vindt dat ze pech heeft in de liefde in haar thuisland – ze geeft de voorkeur aan mannen met een andere nationaliteit. Vooral ‘stevige’ Britten dragen haar voorkeur. Ze gaf toe: “Ik hou van Britse mannen. Ze zijn erg attent maar ook erg brutaal! Het grootste nadeel van single te zijn in deze periode van het jaar, is dat ik niemand heb om me warm te houden.”

“Ik ben nerveus”

“Ik ben geen geweldige kok, dus ik zou graag ook een partner vinden die me kan laten zien hoe je een gerecht perfectioneert. Ik hou ook van een man die zijn vrouw graag verwent.Uiterlijk is niet zo belangrijk voor mij, ik heb veel liever een papa-lichaam en een mooie glimlach! Ik zou absoluut willen reizen om de juiste man te vinden. Het enige wat ik dit jaar wil, is een date.” Het model, dat beweert dat ze al drie jaar geen seks meer heeft gehad, is “nerveus” om weer in bed te springen. Ze ging verder: “Ik ben een beetje geil, maar ook erg nerveus omdat het zo lang geleden is.”

“Het is als fietsen…”

“Maar ik denk dat het net is als fietsen… als je er eenmaal op zit, komt alles weer terug. Op emotioneel vlak voelt het alsof ik iemand mis om dingen mee te delen.” Als haar ultieme wens dit jaar niet in vervulling gaat, is Amber vastbesloten om het heft in eigen handen te nemen. Ze concludeerde: “Als ik in 2024 nog single ben, zal ik zeker overwegen om een professionele koppelaarster in te huren. Ik kan echt eenzaam zijn en het voelt alsof ik iets mis. Maar ik weet zeker dat mijn prins daar ergens is, ik moet hem gewoon vinden.”

Sale/Solden 2024Sale/Solden 2024

(Bron: Daily Star)