Bestuurder mept op wielrenner, nadat die aan zijn spiegel gaat hangen

Onderstaande beelden van stevige verkeersagressie gingen een tijdje geleden viraal en je snapt onmiddellijk waarom. Hier is te zien hoe een bestuurder woest was door de manier waarop enkele amateurwielrenners aan het fietsen waren. Uit pure frustratie sloeg hij één van de fietsers behoorlijk hard.

Een camera die aan de achterkant hing van één de fietsen filmde het moment waarbij de wielrenners een auto wilden inhalen. Toen één van hen ook zijn spiegel vastnam, was dat het moment waarop de stoppen doorsloegen bij de bestuurder. Hij greep vervolgens één van de fietsers en begon hem meerdere malen te slaan. De politie liet alvast weten dat de agressieve bestuurder niet vervolgd zal worden omdat er geen ernstige verwondingen waren en de bestuurder zijn fout heeft toegegeven. De amateurwielrenners die hun verhaal deden waren daar echter niet bepaald gelukkig mee.

“De bestuurder volgde ons gedurende 90 seconden, haalde ons in en remde vervolgens voor onze fietsgroep. Hij was woest, maar voor ik een uitleg kon geven, begon hij mij te slaan. Ik heb nu een blauw oog en ook mijn vrouw is hierdoor van haar fiets gevallen waardoor ze nu schrammen en kneuzingen heeft,” vertelde de onfortuinlijke fietser. Bekijk hieronder de beelden:

Deal-tip

Bij onze affiliate-partner bol.com kun je momenteel heel dikke solden-deals scoren met hoge kortingen. Profiteer er zeker van! Alle deals vind je via de button hieronder:

SHOP NU SOLDEN BIJ BOL.COM