Drink maar eentje extra: wetenschap zegt dat mannen met bierbuik véél beter zijn in bed

Geen beter nieuws om je dinsdag door te komen dan dit. Er is namelijk een omgekeerd verband aangetoond tussen een hoger dan gemiddelde BMI en een vroegtijdige zaadlozing. Dames die seks hebben met mannen met een ‘dad bod’ mogen zich gemiddeld dan ook aan langer plezier verwachten. Voor veel heren schitterend nieuws natuurlijk!

Spieren… Allemaal goed, maar…

Uit een wetenschappelijk studie blijkt namelijk dat mannen met een extra kilootje minder geneigd zijn vroegtijdig klaar te komen dan mannen die strak in ’t pak staan. Al die spieren zijn dus heel leuk om mee te pronken, maar zouden je niet per se helpen tijdens het rampetampen zelf. Interessant om weten is dat de iets ‘vollere’ heren met een maatje meer het gemiddeld zo’n 7.3 minuten volhouden (voorspel is hierbij niet meegerekend).

Oestradiol

Magere kerels pompen doorgaans slechts rond de 2 minuten. Eigenlijk best een gigantisch verschil, Maar hoe komt dit eigenlijk? De uitleg klinkt ingewikkeld, maar is tegelijkertijd best simpel. Zo zouden heren met een bierbuikje veel meer oestradiol hebben. Dat is een geslachtshormoon dat hoofdzakelijk als ‘vrouwelijk’ beschouwd wordt, maar ook bij mannen terug te vinden is. Niet alleen door testosteron krijg je meer goesting in seks, maar ook oestradiol is hier een zeer grote factor in.

Orgasme langer uitstellen

Daarnaast zorgt dit hormoon er ook voor dat een orgasme langer uitgesteld kan worden. Best handig natuurlijk als je wil presteren. De gemiddelde man met de zogenaamde ‘dad bod’ zou dus hierdoor gemiddeld de dames langer tevreden kunnen houden in de slaapkamer. Als dat geen goed excuus is om vanavond een pintje extra te drinken dan weten wij het ook niet meer. Schol!

(Intropic: Freepik)