“Vandaag vertellen we onze ouders dat we naar swingersfeestjes gaan, waar we het soms doen met 10 mensen tegelijk”

Will en Dee wonen in een schilderachtig, conservatief dorpje in Queensland, Australië. Ze werken op de boerderij van Dee’s ouders, Dee zorgt voor de paarden, terwijl Will hun 600 stuks vee beheert. Maar hun levens zijn verre van conventioneel.

Het paar ontmoette elkaar een paar jaar geleden op Tinder en het klikte meteen. Een jaar later besloot het stel om niet-monogamie te onderzoeken. Will legde uit: “Toen we elkaar voor het eerst ontmoetten, hebben we een lijst gemaakt van alle dingen die we willen proberen. Het is heel belangrijk om het seksleven actief te houden. We besloten de sprong te wagen.”

Swingersfeestjes

Sinds ze samen zijn, zijn ze met meer dan 100 mensen op verschillende swingersfeestjes geweest die ze zowel bijwonen als zelf organiseren.  Vorig jaar werden ze OnlyFans-makers. “Uiteindelijk vielen we er eigenlijk in”, zei Dee. “Het was een van die dingen waarvan we dachten, we doen het toch al allemaal en filmen het voor onszelf, dus waarom zouden we er niet wat geld aan verdienen?”

Veel kritiek

Het stel is gelukkiger dan ooit en gelooft dat communicatie de sleutel is. Hun enige regel is dat ze samen in dezelfde kamer moeten zijn als ze met anderen omgaan. Toen ze hun levensstijl online begonnen te delen, kregen ze kritiek op hun keuzes. Opmerkingen waren onder andere: “Jullie gaan naar de hel”, “Jullie zijn ziek en hebben medische hulp nodig” en “Je kunt van een h** geen huisvrouw maken”.

Ouders

Maar ze laten deze opmerkingen niet op zich zitten. “Veel van de negatieve opmerkingen zijn duidelijk van mensen die geen idee hebben wie we zijn, geen idee hebben van wat we doen en geen idee hebben van onze relatie”, aldus Will. Ondanks dat ze open zijn over hun seksleven aan hun vele volgers, heeft Will zijn moeder nooit verteld over wat zijn relatie met Dee eigenlijk inhoudt.

Nu hun huwelijk snel nadert, hebben ze besloten om haar eindelijk de waarheid te vertellen. In deze aflevering van Love Don’t Judge wordt Wills moeder Allison geconfronteerd met het nieuws dat haar zoon en aanstaande schoondochter swingers zijn die hun relaties online delen. Bekijk hieronder de video: