Oma van 17 kleinkinderen trouwt met 37 jaar jongere lief. “Nu willen we een kind!”

Een grootmoeder van maar liefst 17 kleinkinderen is volledig klaar om haar familie nog wat uit te breiden. Ze trouwde immers vorig jaar met haar 37 jaar jongere lief en de twee willen nu een kind. Cheryl (61) ontmoette Quran (24) voor het eerst in 2012, toen hij nog maar 15 was en in de garage van haar zoon werkte. In 2020 kwamen ze terug met elkaar in contact en werden ze een koppel.

Draagmoeder

Het huwelijk van de twee werd in 2021 uitgezonden via een livestream en werd gevolgd door meer dan 20.000 mensen. En nu zijn Cheryl en Quran dus klaar voor de volgende stap: een kind! “Quran wilde altijd al kinderen en ik wil graag de moeder van zijn kind zijn” zegt Cheryl aan The Mirror. “Omwille van mijn leeftijd zullen we natuurlijk een kind moeten adopteren of op zoek gaan naar een draagmoeder.”

Filmpjes

Cheryl heeft al zeven kinderen en die zouden al gezegd hebben dat ze graag zullen helpen bij de opvoeding van het kind. Zij hebben dus ook Quran al aanvaard als hun stiefvader en noemen hem zelfs ‘pawpaw’. Het koppel krijgt flink wat aandacht op TikTok, waar Quran zijn twee miljoen volgers regelmatig trakteert op filmpjes van het dolverliefde stel. Hieronder vinden jullie een kleine greep uit het aanbod.

@kingqurannewpage

If you love pickels or pineapples i suggest @Ikes Flavored Pickles 10/10 #food #foodreview #pickles #agegap #cheryl #quran #fyp

♬ original sound – King 🤴🏾 Quran