19-jarige Italiaan gaat op z’n knie en vraagt 76-jarig lief ten huwelijk: “Het kan je oma zijn!”

De 19-jarige Italiaan Giuseppe D’Anna zorgt voor een storm – zeg maar een tornado – op het internet. Op TikTok post hij immers bij de vleet video’s van zijn relatie met een 76-jarige vrouw. Een leeftijdsverschil dus van maar liefst 57 jaar! Onlangs ging Giuseppe zelfs op zijn knie en vroeg hij zijn lief ten huwelijk.

Commotie

Het filmpje van het ‘aanzoek’ ging viraal en werd ruimschoots becommentarieerd. Na-tuur-lijk hebben veel mensen de nodige bedenkingen bij de romantiek die er leeft tussen de twee tortelduifjes. Die 57 jaar verschil zorgt toch voor wat commotie…

“Oma zal trots zijn…”

“Stel je voor dat iemand je vraagt of dat je oma is en je moet zeggen dat het je vrouw is!?” schrijft iemand. Of: “Nee, dit is genoeg internet voor vandaag!” Nog iemand zegt: “Je (echte) oma zal echt trots op je zijn!” Er zijn echter ook mensen die het koppel steunen: “Jezus houdt van jullie!” of “Op liefde staat geen leeftijd.” Wij oordelen niet, maar vinden het op z’n minst toch wel een bijzondere situatie…

@milina_gatta #greenscreen ♬ Originalton – YΛREN TOPCU
@milina_gatta

Sugarmom😋

♬ suono originale – GIUSEPPE D’ANNA⚡️