Kleine pretstok? Hier heb je 5 manieren om hem wat groter te maken

Elke man is wel eens onzeker over de lengte van zijn pretstok, en velen zijn er zelfs helemaal niet tevreden mee. Sommigen leggen zich er bij neer, maar anderen kunnen het niet loslaten. Voor die laatste categorie hebben we goed nieuws! Er zijn immers wat manieren waardoor je er misschien wel wat centimeters aan kan toevoegen…

Melken

Dit wordt ook wel ‘jelking’ genoemd. Een soort van work-out met je penis. Je maakt hem wakker met wat geile gedachten, pakt hem vast en trekt van beneden naar boven. Je probeert als het ware je pretstok uit te rekken, en dat doe je afwisselend met beide handen. Pas op: je stengel mag niet echt stijf worden en zeker niet spuiten! In het begin doe je dit 25 keer per week, daarna mag je naar eigen believen het aantal keer opvoeren.

Powercrème

Ja hoor, geef maar toe… Je smeert ook al elke ochtend en avond van die dingen in je gezicht. En dat ga je vanaf nu dus ook gewoon met je pretstok doen. Er bestaan daarvoor immers enorm veel soorten speciale crèmes. Even smeren en hopla… paar centimeters erbij!

Oppompen

Gewoon de boel oppompen, zoals een fietsband. De penispomp is misschien wel de bekendste manier om je sigaar (tijdelijk) wat groter te maken en het kan gewoon samen met je partner. Er komt door het pompen extra bloed naar je penis waardoor die boven zichzelf uitgroeit. Als hij opgepompt is kan je eventueel nog een ‘cockring’ aanbrengen, waardoor het bloed nog langer in je penis blijft.

Stretcher

Niet pompen, maar stretchen hier! Een penisstretcher is ook een middeltje om je pretstok wat te verlengen. Je plaats het ding errond en door de trekkracht wordt hij uitgerekt. Klinkt wel wat pijnlijk. Maar blijkbaar kan je hem wel gewoon een ganse dag omhouden. Handig!

Operatie

Het laatste toevluchtsoord is de operatietafel. Je kunt je penis operatief laten verlengen of verdikken. Men haalt dan wat vetcellen ergens anders in je lijf en die worden in je stengel geplaatst. Als je hem wilt verlengen, dan wordt het gedeelte dat in je buik zit wat naar voren getrokken. Het heeft naar onze mening allemaal wat weg van een goedkope horrorprent!

(Bron: NPO3 – Intropic: Freepik)