“Mijn borsten ontploften onder de douche. Ik ronsel nu geld bij fans voor reparatie”

Natuurster Sophie Anderson is gestart met een ‘GoFundMe’ pagina om geld in te zamelen. Niet voor een of ander goed doel, maar wel voor… het herstellen van haar borstimplantaten. Haar borsten ‘ontploften’ namelijk onder de douche, toen ze onzacht in aanraking kwamen met de douchedeur. Wat een verschrikkelijk verhaal…

Gezin onderhouden

Sophie – moeder van vier – vertelde aan The Mirror: “Ik moet kunnen doorgaan met mijn modellencarrière. Het is mijn job en het betaalt de rekeningen. Wanneer mijn implantaat ontplofte, was ik bezorgd dat ik mijn gezin niet meer zou kunnen onderhouden. Een ander job gaan doen, dat zie ik niet zitten.”

Instagram-pagina geblokkeerd

Sophie, die al sinds haar 18e actief is in de pornowereld en afkomstig is uit Wales, liet de implantaten zes jaar geleden plaatsen in Miami. De herstelling zou haar nu naar eigen zeggen ongeveer 40.000 euro kosten, waarvan ze al 10.000 euro inzamelde via de GoFundMe-campagne. “Als ik het geld zou hebben, was deze campagne niet nodig. Maar de laatste jaren had ik het zwaar met mentale problemen en bovendien werd mijn Instagram-pagina met honderdduizenden volgers geblokkeerd.”

Zak bloem

Als voorlopige ‘pleister op de wonde’ is Sophie, samen met haar man Damien, heel inventief te werk gegaan. Ze hebben namelijk een zak bloem op Sophie’s borst geplakt als een soort van ‘doe-het-zelf’ implantaat. “Maar we gaan nu snel een degelijk tijdelijk exemplaar bestellen bij Amazon” zegt Sophie. Ja, dat kan je daar dus gewoon bestellen…

Deal-tip

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier