Hitsige Harry installeert een nogal ‘pikante’ optie in zijn auto

Auto’s komen met opties (of zonder), maar je kan natuurlijk ook altijd zelf wat zitten knutselen. Zelf even je opties installeren. Een voorbeeldje…

Want dat is precies wat deze gast gedaan heeft. Maar het is niet meteen wat je verwacht. Hij komt zowaar op de proppen met een ietwat ‘pikante’ optie.

Het gaat om een mysterieuze knop waarmee je een komkommer kan bedienen die geïnstalleerd is in de passagierszetel. Bijzonder. Iemand trouwens een idee waarvoor dit dient? Stuur jullie antwoorden maar door…

Deal-tip

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier