Gweneth doet het met getrouwde mannen over heel de wereld: “Ik red zo huwelijken!”

Gweneth Lee (50), zelfbenoemde ‘serie-minnares’ uit Londen, deelt openhartig haar ervaringen over het reizen rond de wereld om relaties met de echtgenoten van andere vrouwen te beleven. Ondanks veroordelingen van anderen beweert ze dat ze op deze manier eigenlijk huwelijken redt. Al bijna 10 jaar bevredigt ze de seksuele verlangens van mannen in verschillende landen.

Haar avontuur begon toen ze besloot zich aan te melden bij IllicitEncounters.com, de grootste ‘affairesite’ van het Verenigd Koninkrijk, terwijl ze nog getrouwd was met haar inmiddels overleden echtgenoot, Robert. In een interview met Daily Star deelde de 50-jarige mee dat ze veel van haar man hield, maar dat hij haar ook bedroog tijdens hun huwelijk. Ze zei: “Ik dacht, als ik hem niet kan verslaan, dan doe ik gewoon met hem mee!”

“Ik wil gewoon wat plezier”

Ze vervolgde: “Mijn man was volwassen genoeg om te beseffen dat het hypocriet van hem zou zijn geweest om bezwaar te maken. Zelf heb ik ook altijd van seks gehouden en de opwinding van intimiteit met nieuwe mensen. We hadden allebei affaires met verschillende mensen voordat hij helaas meer dan tien jaar geleden aan kanker overleed.” Na het verdriet van de dood van haar man besloot Gweneth weer deel te nemen aan het sociale leven. “Ik wilde geen nieuwe man, gewoon een beetje plezier,” zei ze.

De hele wereld rondgereisd

“IllicitEncounters.com paste bij mij omdat alle mannen daar geobsedeerd zijn door seks, net als ik. Ik ben de site blijven gebruiken, ook al was ik niet meer getrouwd, en ik heb er de afgelopen tien jaar veel plezier aan beleefd.” Gweneth heeft de wereld rondgereisd en relaties gehad met mannen van verschillende achtergronden. Hoewel velen haar veroordelen voor haar levensstijl, gelooft ze dat ze huwelijken eigenlijk helpt te behouden.

“Ik wil nooit een relatie hebben met een van hen”

Ze benadrukt dat ze nooit een huwelijk wil beëindigen of een toegewijde relatie met een van haar minnaars wil hebben. “Ik help mannen gewoon om hun seksuele verlangens te verkennen en ervoor te zorgen dat hun behoeften in de slaapkamer worden vervuld,” verklaarde ze. “Als al mijn minnaars hun vrouw de rest van hun leven trouw moeten blijven, zouden ze allemaal gescheiden zijn. Hun huwelijken werken omdat ze wat vrijheid krijgen, en door met mij uit te gaan, weten ze dat er geen problemen zullen zijn. En ik ga hun vrouwen zeker niet bellen!” besloot ze.

Deal-tip

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier