Patrick ging ‘per ongeluk’ van bil met z’n schoonzus, en legt uit hoe dat ging

Dit verhaal behoort absoluut tot de categorie bizarre gebeurtenissen. Een zekere Patrick deelde openhartig zijn ervaring over de avond waarop hij per ongeluk belandde in bed met de tweelingzus van zijn vriendin. Hij bracht dit verhaal enige tijd geleden naar buiten tijdens een uitzending op de Nederlandse Qmusic.

Schijnbaar betrad hij na een stevige drinkavond ‘per abuis’ de verkeerde hotelkamer. Met een behoorlijke slok op had hij blijkbaar geen besef dat hij intiem werd met de zus van zijn partner. Ter verdediging voegt hij er nog aan toe dat het haar tweelingzus was en dat het bovendien pikdonker was.

Niemand had het (zogezegd) door

Aan de andere kant was zijn schoonzus kennelijk zo uitgeput dat ze niet doorhad dat ze niet met haar eigen echtgenoot bezig was. Haar partner was overigens geen tweeling, maar op dat moment voelde het schijnbaar niet anders aan dan het lichaam van haar zwager. Volledig uitgeput (en flink aangeschoten) beleefden ze vervolgens een tumultueuze nacht.

Het ‘foutje’ zouden Patrick en zijn schoonzus pas in de ochtend ontdekt hebben. Was het slechts een zwak excuus, en wisten Patrick en de tweelingzus wellicht maar al te goed wat ze deden? Of was het werkelijk een bizar ongelukje? Beoordeel het zelf aan de hand van de onderstaande video.

Deal-tip

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier