Vlaamse tv-kok Steffi Vertriest gooit heerlijke topless- en bikinifoto’s te grabbel

De knappe tv-kok (en zoveel meer) Steffi Vertriest is niet alleen een hit op het tv-scherm, maar zeker en vast ook op Instagram. Waarom? Omdat ze daar met de regelmaat van de klok heerlijke kiekjes deelt!

Steffi is sinds haar jeugd actief als zangeres en ze was vijf jaar lang een van de vaste leden van het Scala-koor en verbond zich nadien vooral aan meer kleinschalige muziekprojecten. Maar sinds 2017 kent iedereen haar als chef bij de culinaire televisiezender njam!, waar ze een wekelijkse kookrubriek presenteert met de naam ‘De gezonde goesting’.

Maar daarnaast is Steffi gewoon ook een wondermooie dame die een Instagram-profiel heeft dat volgestouwd zit met heerlijke plaatjes. Steffi is nooit vies van bikini’s (of weinig kleren). Hieronder een kleine bloemlezing…

Volgtip: zin in meer lekkere babes en exclusieve content?

Fans van prachtige dames raden we aan om snel onze Instagram-pagina te gaan volgen om nog meer lekkere babes en exclusieve content te bewonderen. Onze Instagram-pagina volgen, kun je hier. Veel plezier!

Deal-tip

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier