Kat Kerkhofs pakt uit met sexy en weinig verhullende outfit (foto’s)

Kat Kerkhofs – mevrouw Dries Mertens – had een hongertje en trok naar het bekende restaurant The Jane in Antwerpen. En dat leverde onverwacht wel wat leuke foto’s op…

Trouwens, Kat ging niet alleen haar benen onder tafel steken. Ze vertoefde namelijk in het gezelschap van ex-Miss België Celine Van Ouytsel. Hola Paula! En de twee dames haalden een erg leuke outfit uit de kast, maar vooral die van Kat viel op.

Kat had wel voor een zeer weinig verhullende outfit gekozen en had dus waarschijnlijk veel bekijks in The Jane. En dus ook op Instagram, waar ze wat kiekjes van het gezellige avondje uit deelde. Als bijschrift zette ze: “De voordelen van Miss België als je nieuwe bff: altijd iemand om je foto’s te trekken (mits roepende aanwijzingen)” Geniet gewoon even mee… (pijltje naar rechts voor alle foto’s)

Volgtip: zin in meer lekkere babes en exclusieve content?

Fans van prachtige dames raden we aan om snel onze Instagram-pagina te gaan volgen om nog meer lekkere babes en exclusieve content te bewonderen. Onze Instagram-pagina volgen, kun je hier. Veel plezier!