Deze ‘stille’ standjes zijn een aanrader als je gasten hebt die blijven slapen met oudjaar

Oudjaar komt eraan en het zou best kunnen dat jij dan familie of vrienden bij je thuis te gast hebt die blijven slapen. Maar wat als jij en je partner het dan gezellig willen maken tussen de lakens? De eindejaarsfeesten horen immers traditiegetrouw tot de meest romantische periode van het jaar. Maar met gasten in de slaapkamer naast je, zul je het iets stiller dan gewoonlijk moeten doen.

Seks- en relatiedeskundige Charlotte Johnson deelde in de Daily Star zes seksstandjes voor ‘stille’ seks die maximaal genot geven.

Lotus-positie

Om dit standje te proberen moet een van de partners op de grond zitten met de benen gekruist, terwijl de ander er bovenop klimt. Bij deze positie worden op- en neerwaartse bewegingen gemaakt, die minder luidruchtig zijn (volgens de kenners).

Zijwaartse 69

Deze is vrij vanzelfsprekend. Het is de traditionele 69, maar in plaats van bovenop je partner te gaan liggen, moeten jullie elk op je zij naar elkaar toe gaan liggen. Johnson zegt: “Door dit standje te doen, maar dan zijwaarts liggend, verminder je nog meer bewegingen en kan het de perfecte positie zijn voor bijna stille geslachtsgemeenschap.”

Lepelen

Om in dit standje te komen moet de ene partner met zijn rug tegen de voorkant van de ander liggen om langs achteren te penetreren. “Lepelen is een zeer seksuele positie omdat de knuffeltechniek zorgt voor maximale intimiteit voor beide betrokkenen,” legt Johnson uit.

Doggy

Doggy-positie is een van de beste posities om de G-spot te raken, dus de experts raden aan deze positie aan te houden, maar het langzaam aan te doen om ‘lawaai’ te verminderen.

Zittend

De man gaat zitten en de vrouw klimt op zijn schoot. De experts raden aan deze positie te doen terwijl je in een stoel of op de rand van het bed zit om het lawaai tot een minimum te beperken.

(Intropic: Freepik)