Door naar dit (onverwachte) lichaamsdeel te kijken kan je zien of je partner vreemdgaat

Af en toe maken we ons allemaal zorgen of onze partners vreemdgaan. Het is iets waar iedereen wel eens aan denkt en het leidt tot allerlei vermoedens. Maar een expert beweert dat er een gemakkelijke manier is om erachter te komen of je geliefde vreemdgaat – en het enige wat je hoeft te doen is… naar hun tepels kijken.

Seks- en relatiepodcast Outlandish sprak met een expert over wat je van iemand kunt ontdekken door naar verschillende lichaamsdelen te kijken. Gastheren Lisa Nash en Melanie Cameron bespraken het vermogen van Lara Wells om ‘borsten te lezen’ en er werd onthuld dat de positie van de tepels van een vrouw kan verraden of ze haar partner bedriegt. Ze zeggen dat de ogen het venster naar de ziel zijn, die met een simpele blik innerlijke emoties en gevoelens onthullen. Het blijkt dat niet alleen de ogen verraden wat iemand van plan is…

“Borsten hebben veel geheimen”

De expert ter zake onthulde dat de borsten van een vrouw meer geheimen hebben dan welk ander lichaamsdeel ook en dat de richting van de tepels een verklikker kan zijn als je vermoedt dat je partner vreemdgaat. De presentatoren van de podcast, actrices Lisa Nash en Melanie Cameron, vroegen en kregen een woordje meer uitleg van Lara Wells. Ze zei: “Ik heb foto’s gehad van mannen van hun partners als ze vermoeden dat ze vreemdgaan. Gewoonlijk wijzen bij vrouwen de tepels in verschillende richtingen naar elkaar. Tepels staan op één lijn met de ogen en dat betekent dat de ogen niet verbonden zijn.”

En bij mannen?

Volgens Lara is dit een indicator dat ‘de twee delen van de hersenen onafhankelijk van elkaar werken en niet met elkaar samenwerken’. Geschokt door deze onthulling vroeg Nash de ‘borstenlezer’ of het mogelijk is om te zien of een man vreemdgaat op een vergelijkbare manier, en het antwoord was behoorlijk verrassend. Ze antwoordde: “Meestal zijn de testikels dichterbij en kleiner.” Ze beschreef ze als ‘gespannen en meer klaar om snel te vuren’.

Volgens haar komen de testikels van een man ‘dichter bij het lichaam, zodat ze permanent het gevoel hebben dat ze de hele tijd seks willen hebben’. Dus als je vermoedt dat je partner een zwervend oog heeft, kun je misschien beter zijn of haar intiemere plekjes eens van dichterbij bekijken…

Deal-tip

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier