Bij juf Laura komen papa’s heel graag naar het oudercontact (foto’s)

De droom van elke leerling (en vader): een buitengewoon knappe lerares. Na een lesje rekenen en taal van deze juf zweef je werkelijk op een roze wolk. De kinderen van een Spaanse basisschool hebben ontzettend veel geluk, of beter gezegd, hun vaders hebben dat. Stel je voor dat je wordt uitgenodigd voor het oudergesprek van jouw zoon of dochter met Laura Cambronero.

De papa’s zullen ongetwijfeld enorme moeite hebben om niet volledig afgeleid te raken. De prachtige Laura Cambronero (20) woont in het Zuid-Spaanse stadje Murcia. Daar staat ze voor de klas en leert ze kinderen met alle liefde schrijven, rekenen en taal. Stel je voor, een dagje de tafel van 7 leren met Laura; dat moet haast een zegen zijn voor iedereen!

Haar schoonheid is net zo indrukwekkend als haar kennis van rekenen. En waar nablijven normaal gesproken een straf is en oudergesprekken vaak als verplichtingen worden gezien, geldt dat absoluut niet bij juffrouw Cambronero. Er wordt gefluisterd dat vaders hun kinderen zelfs aansporen om stout te zijn, zodat ze bij de juf op audiëntie moeten komen. En eerlijk gezegd, we kunnen ze geen ongelijk geven! Nu snel even gluren naar de betoverende foto’s van juffrouw Laura…

Volgtip: zin in meer lekkere babes en exclusieve content? 

Fans van prachtige dames raden we aan om snel onze Instagram-pagina te gaan volgen om nog meer lekkere babes en exclusieve content te bewonderen. Onze Instagram-pagina volgen, kun je hier. Veel plezier! 

Deal-tip  

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.