“Als we vrijen steekt mijn vriend geld in een pot. Hoe meer we het doen, hoe groter mijn kerstcadeau”

Het is algemeen bekend dat Reddit dé plek is voor pikante verhalen en openhartige bekentenissen, en hier is weer zo’n opvallend verhaal. Een vrouw heeft onthuld dat ze alleen een kerstcadeau van haar man krijgt als ze (voldoende) intiem met hem is. Hoe gaat dat in zijn werk? Nou, laten we het even gedetailleerd uitleggen…

De vrouw gaf toe op Reddit dat ze dit jaar geen kerstcadeau van haar partner zou krijgen als ze hem niet voldoende plezier bezorgt in de slaapkamer. Ze verklapte dat haar partner telkens dat ze seks hebben, 20 dollar (18 euro) in een pot stopt. Deze ’teller’ begon op 1 januari en liep door tot kerstavond, bijna een heel jaar dus. Gelukkig lijkt het erop dat ze een behoorlijk cadeau heeft ontvangen, wat meteen ook betekent dat haar wederhelft een tevreden man is.

Pot vol bankbiljetten

De vrouw deelde namelijk een foto van een pot vol bankbiljetten, wat lijkt te bewijzen dat haar man tot nu toe zeer tevreden is geweest. Op een briefje dat op de voorkant van de pot was geplakt, stond: “Elke keer als we het doen, ben ik je 20 dollar schuldig. Dus je kerstcadeau hangt van jou af. LOL.” De foto is gedeeld op Reddit en natuurlijk wilden andere gebruikers graag hun mening geven.

Reacties

Iemand schreef: “Triest om te zien. Heeft hij van zijn vrouw een prostituee gemaakt?” Iemand anders noemde het gewoon “ordinair”. Ten slotte kwam iemand met een interessant voorstel: “Weet je wat? Zeg hem dat jij 20 dollar in een pot doet telkens dat hij je een Big O bezorgt. Wedden dat het potje vrij leeg zal blijven?” De grote vraag is natuurlijk hoeveel ze exact heeft verzameld voor Kerstmis. Maar afgaande op de foto zal haar geliefde vriend toch diep in de buidel moeten tasten!

Deal-tip  

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.  

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier