Verwacht je een pakje uit China? Kans is groot dat je wat langer moet wachten…

Voor velen van ons zijn de herinneringen aan traditionele kerstinkopen nog vers in het geheugen. Het slenteren door winkelstraten, trotseren van weer en wind, en het bij elkaar zoeken van cadeautjes.

Speciale koopavonden werden druk bezocht, wat het hele proces vertraagde. Klanten wilden uitleg van verkopers, alles moest ingepakt worden… Kortom, het was een gedoe. Op dat gebied is er echter veel verbeterd. Nu kun je online shoppen, bestellen en de aankopen thuis laten bezorgen.

Voor kleine items en onnodige snuisterijen zijn er speciale websites en apps waarmee je rechtstreeks uit China kunt bestellen. Hoewel het soms even kan duren, komt het over het algemeen wel aan. Dus, nog wat geduld; ze werken daar hard om ervoor te zorgen dat je pakketje veilig de overtocht maakt!

Bekijk hieronder de video:

Deal-tip

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier