“Ik deed het constant met een collega op het bureau van de baas. Tot ons ontslag dreigde…”

Op het form Reddit vind je heel wat bijzondere verhalen. Zo kwamen we uit bij het verhaal van een man die in zijn eigen relatie wat problemen kent. En dus gaat hij ergens anders op zoek naar zijn ‘pleziertjes’: op het werk. Maar ook dat leverde hem flink wat problemen op…

“Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn partner liefdevoller en aanhankelijker naar mij toe wordt? Ik heb het gevoel dat ze niet genoeg moeite voor mij doet,” stak de man van wal. “Zij en ik hebben de laatste tijd moeilijke tijden doorgemaakt. Begin 2022 werd ik hartstochtelijk verliefd op een vrouwelijke collega. We waren dronken en kusten op een afscheidsfeest. We hadden voor het eerst seks in het kantoor van mijn baas. Bovenop zijn hoogglanzende vergadertafel, wat wel grappig was. Daarna gedroegen we ons als twee dwaze geliefden, we konden niet van elkaar afblijven.”

“We deden het werkelijk overal!”

De man zei dat hij met zijn collega van bil ging tijdens de lunchpauzes in het invalidentoilet en op de parking van de kroeg waar ze regelmatig iets gingen drinken. “We glipten ook weg voor stiekeme weekenden vol lust en gebruikten het appartement van een vriend voor geheime ontmoetingen. We dronken, schreeuwden en logen,” onthulde hij. “Als ik helemaal eerlijk ben, het was de wildste en gelukkigste tijd van mijn leven. De seks was geweldig en mijn pittige collega liet me zo goed over mezelf voelen. Maar alles stortte in toen mijn baas ons bij zich riep en zei dat we allebei ontslagen zouden worden tenzij we de affaire beëindigden.”

“Zij is nu weg bij het bedrijf”

De minnares van de man vertelde haar echtgenoot de waarheid en deze nam contact op met de partner van de man. “Toen begonnen mijn partner en ik met een reeks openhartige gesprekken. Ik bood mijn excuses aan en zij gaf toe dat ze ook niet genoeg aandacht had besteed,” vertelde hij. “We waren het er allebei over eens dat onze relatie energie, passie en een frisse start nodig had. Maar zij doet haar deel niet. Ze is lang niet zo leuk of enthousiast als mijn ex-minnares, die nu weg is bij het bedrijf. Het probleem is dat ik de hemel heb geproefd en weet hoe geweldige seks voelt.”

“Help, wat moet ik doen!?”

“Ik dacht dat de dingen zouden veranderen, maar mijn partner werkt nog steeds even hard als voorheen en spreekt vaak af met haar familie en vrienden,” klonk het. “Er blijft weinig tijd over voor mij. Misschien is dat de reden waarom ik in de eerste plaats een affaire had? Omdat ze niet attent genoeg is. Kan dat kloppen?” Zoals steeds hadden mede-Reddittors wel wat ‘advies’ in petto. “Het was naïef van je om te denken dat je langdurige relatie na je affaire gewoon weer normaal zou zijn,” zei iemand. Een ander reageerde: “Je zit in een puinhoop en zal flink wat inspanningen nodig hebben om het recht te zetten!” Ten slotte zei iemand: “Je hebt je misdragen en je moet dat erkennen. Waarom is het zo moeilijk voor je om dat te accepteren?”

Deal-tip  

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.  

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier 

(Bron: Reddit – Intropic: Freepik)