Vrouw met dikste lippen ter wereld wil in 2024 nieuw record breken

Een vrouw met ’s werelds grootste lippen heeft onthuld dat ze een vervroegd kerstcadeau voor zichzelf heeft gekocht: nog meer lipvuller. Andrea Ivanova, 26, is berucht om haar enorme cosmetisch verbeterde pruillip. Het lijkt dan ook niet meer dan normaal dat ze haar passie voor het opvullen van lippen deze feestdagen mag voortzetten – maar haar familie is niet zo blij. 

De Bulgaarse influencer heeft vorig jaar zelfs kusjes onder de maretak geveild om haar lipvullingsfonds op te krikken. Dit jaar is haar dure gewoonte echter niet zo goed ontvangen. Ondanks het feit dat ze minstens 19.000 pond heeft uitgegeven aan haar ongelooflijk sappige lippen, zijn haar dierbaren “bezorgd” over haar voorliefde om haar pruillip op te vullen. Sommigen zijn zelfs bang dat haar schoonheidsprocedures “fatale gevolgen” kunnen hebben. 

“Ik bepaal zelf wat ik doe met mijn lichaam”

“Ze denken dat er iets ergs met me zal gebeuren en dat alle schoonheidsprocedures in de toekomst tot fatale gevolgen kunnen leiden,” onthulde Andrea. “Ik weet dat ze mijn uiterlijk met al die veranderingen niet mooi vinden, ze vinden me schandalig en onesthetisch – maar ik vind mezelf te mooi op deze manier. Ik ben volwassen en ik bepaal zelf wat ik met mijn lichaam doe. Elk jaar geef ik mezelf nieuwe fillers cadeau.” 

“Ik schenk mezelf nieuwe hyaluronzuurinjecties voor Kerstmis en Nieuwjaar. Ik ga graag het nieuwe jaar in met nog veel meer nieuwe ingrepen en fillers.” De influencer en voormalig filosofiestudente is ook op een missie om een nieuw record te vestigen voor ’s werelds grootste wangen. En dat wil ze in 2024 bereiken. Maar haar voortdurende esthetische behandelingen zijn voor Andrea een belemmering gebleken bij het daten.  

“Ik ben blij dat ik er nog meer krijg!”

Ze had geen succes met haar sollicitatie in de datingshow The Bachelor. Dus heeft ze haar verlangen naar liefde aan de kant gezet om zich volledig op haar uiterlijk te richten. Andrea heeft nu vijf jaar besteed aan het veranderen van haar uiterlijk en zal 2024 beginnen met nog meer opvulling – ook al is ze de tel al kwijt. “Ik weet niet precies hoeveel ik in mijn gezicht heb,” legt ze uit. 

“Ik doe het er al jaren constant in, dus de hoeveelheid is vrij groot. Ik ga graag voor esthetische ingrepen voor mijn gezicht, het is mijn favoriete bezigheid en ik ben heel blij dat ik er nog meer krijg. Ik ben erg blij met mijn nieuwe grotere lippen en ik kan niet wachten op de volgende voor mijn hele gezicht.” 

Deal-tip  

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.  

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier