“Ik ben een oma van 54 en ben dringend op zoek naar een ‘huurvriendje’ jonger dan 30”

Andrea Sunshine, een fitte oma van 54 die we al eens eerder aan jullie voorstelden, heeft veel verzoeken gekregen van mannen én vrouwen om samen te werken op OnlyFans. Ze heeft daar nu even over nagedacht en overweegt om een ‘vriendje’ in te huren om er pikante content mee te maken. Iemand kandidaat?

Andrea heeft een grote schare van 410.000 fans op Instagram waar ze haar sexy kiekjes post en ondertussen heeft ze ook al een OnlyFans-account waarmee ze een fortuin verdient. De Braziliaanse, die in Londen woont, zegt dat ze het eerst grappig vond dat ze zoveel verzoeken kreeg om samen te werken op OnlyFans. Maar hoe meer ze erover nadacht, hoe meer ze er wel heil in zag.

“Dat kent geen leeftijd”

Nu is Andrea, die zich naar eigen zeggen pas sexy begon te voelen op haar 50ste, op jacht naar een ‘huurvriendje’ om content mee op te nemen. “De ontdekking van seksualiteit kent geen leeftijd” zegt ze. “Maar ik denk dat als het op een bepaalde leeftijd gebeurt, het in het oog springt. Mannen geven het misschien niet zo openlijk toe dat ze een ietwat oudere vrouw sexy vinden. Ik krijg vooral van jonge mannen veel aandacht.”

“Tot 30 jaar en hij mag niet roken”

En het zijn vooral ook die jongere mannen die een ‘partnerschap’ willen aangaan met Andrea. Maar er zijn wel wat eisen, want Andrea zit niet zomaar achter elke man aan. Ze legt uit: “Je kunt niet op elke uitnodiging ingaan. Ik moet evalueren, want ik wil een perfect huurvriendje. Ik ben op zoek naar een man tot 30 jaar die niet rookt. Ik zou graag willen dat hij net als ik van sporten houdt en geen kinderen heeft.” Als je aan alle voorwaarden voldoet en je hebt wel zin om met Andrea stoute dingen te doen, dan kan je hieronder alvast eens kijken wat de fitte oma te bieden heeft…

Deal-tip  

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.  

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier