Natalia heeft twee honden, maar het is vooral haar poes die de aandacht trekt

Maak kennis met Natalia Korotova, een opmerkelijke dame met vooral bijzondere huisdieren. Naast haar twee honden heeft ze echter iets heel speciaals in huis: een poema.

Deze poema, genaamd London, trekt online veel aandacht. Natalia behandelt hem alsof het een normaal huisdier is, een knuffelpoes zelfs. Hoewel wij voorzichtig zijn met het knuffelen van zo’n poema, maken we misschien een uitzondering als Natalia om een knuffel vraagt.

Hieronder kunnen jullie wat nader kennismaken met Natalia en haar huisdieren:

Deal-tip  

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.  

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier