Carrie (53) is verslaafd aan haar eigen urine: “Soms smaakt het als champagne”

Tegenwoordig zijn mensen steeds meer bereid nieuwe methoden uit te proberen om hun gezondheid te verbeteren. Dit kan variëren van het vermijden van bepaalde voedingsmiddelen tot het deelnemen aan alternatieve yogascholen of zelfs het beoefenen van meditatie.

Sommige van deze methoden, bedoeld om een gezonder leven te leiden, komen soms wat geforceerd over en roepen vragen op over hun effectiviteit. Zo heeft een 53-jarige vrouw uit Colorado mogelijk de grenzen verlegd door dagelijks haar eigen urine te gebruiken om haar gezondheid te bevorderen. Volgens haar heeft urine verschillende smaken, variërend van zout tot iets dat doet denken aan champagne.

Alternatief ‘medicijn’

Vier jaar geleden werd Carrie gediagnosticeerd met huidkanker, maar in plaats van traditionele medicijnen te gebruiken, koos ze voor een alternatieve benadering: het drinken van haar eigen urine. Sindsdien heeft dit gebruik zich uitgebreid. Carrie wast haar haar ermee, poetst haar tanden en spoelt haar neus en ogen ermee, naast andere toepassingen.

5 glazen per dag

Carrie drinkt dagelijks ongeveer vijf glazen urine en beweert dat het gemakkelijker te consumeren is dan een glas water. Haar dochter, Cassie, is echter zeer sceptisch over het nieuwe gezondheidsregime van haar moeder en dringt erop aan dat ze traditionele medische hulp zoekt. Carrie weigert echter en vertrouwt volledig op haar eigen urine, waarbij ze beweert het vertrouwen in de conventionele geneeskunde te hebben verloren. De volledige video van Carrie bekijken op YouTube, doe je door hier te klikken.

Plaats een reactie