“Ik heb maar één doel in het leven: mannen vernederen en hun hart breken. Ik kick er op!”

Het datinglandschap kan verraderlijk zijn. Het doorzoeken van dating-apps om die ene speciale persoon te vinden, is een vermoeiend proces vol valkuilen. Hoe vraag je hem of haar mee uit? Waar ga je heen? Moeten ze je ouders ontmoeten? Wanneer zeg je ‘ik hou van je’? Je kent wel, dat soort dingen. Het is eigenlijk een oefening om niet afgewezen te worden en dan je hart in een miljoen kleine stukjes te zien breken.

Dus je kunt je de verbazing van mensen voorstellen toen een vrouw – een stripper van beroep – beweerde dat ze altijd mannen wil kwetsen. In plaats van te proberen een echte relatie met een ander op te bouwen, onthulde Hensley dat het vaak haar doel is om de harten van haar partners te breken. De stripper deelde in de ‘Whatever’-podcast dat ze daarom specifiek op zoek gaat naar ‘nederige’ mannen.

“Ik heb wel wat schade aangericht”

Op de vraag of ze haar doel heeft bereikt, antwoordde Hensley: “Een beetje.” Ze ging verder: “Ik denk dat hij een soort narcist was, dus het was meer een spelletje. Ik denk dat hij veel te verwaand is om in volle hartzeer te verkeren, maar ik hoop dat ik een beetje schade heb aangericht.” De presentator was toch wat verbijsterd en zei: “Wow. Ok. Waarom hoop je dat je een beetje schade hebt aangericht?”

“Ik hou ervan om mannen te vernederen”

“Gewoon, ik hou van mannen vernederen,” zei Hensley. “Het is mijn tijdverdrijf.” Sinds een clip van het interview op Twitter werd geplaatst, is Hensley door velen zwaar bekritiseerd vanwege haar opmerkingen. Een gebruiker schreef: “Interessant, ze kleedt zich ook als een absolute klootzak dus ik denk niet dat we veel belang moeten hechten aan haar kreupele ideeën.” Iemand anders zei: “Ik heb gewoon medelijden met haar. Ik vraag me af wat ze moet hebben meegemaakt om zo te eindigen.”

Hieronder kun je het volledige interview bekijken:

Deal-tip  

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.  

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier