“Ik ben 48 en mijn vriend 25, hij zou mijn zoon kunnen zijn. Mensen kijken ons raar aan”

Een zelfverklaarde cougar die uitgaat met iemand die bijna half zo oud is als zij, heeft onthuld dat ze voortdurend worden aangezien voor moeder en zoon, maar beweert dat ze zich niet druk maakt over hun leeftijdsverschil omdat ze een “natuurlijke” band hebben.

Rachel, een 48-jarige lerares Spaans op een middelbare school uit Austin, Texas, en haar vriend Alex, 25, geloven dat ze “geestverwanten” zijn die “voor elkaar bestemd waren”. De moeder, die twee zonen heeft van 19 en 23 jaar, was pas gescheiden toen ze Alex in december 2020 ontmoette op een datingapp en gaf toe dat ze aanvankelijk bezorgd was over hun leeftijdsverschil van 23 jaar.

“Ik was erg terugoudend”

“Ik was erg terughoudend omdat hij er jong uitzag. Ik had zoiets van ‘Oh nee, hij is veel te jong’. Maar we begonnen te praten en het was gewoon natuurlijk en makkelijk,” vertelde Rachel aan de YouTube-serie Love Don’t Judge. Ondertussen was Alex puur “opgewonden” om met een oudere vrouw te zijn.

Hij vertelde over hun onconventionele romance: “Er is echt geen verschil tussen deze relatie en een ‘normale’ relatie, behalve dat ze toevallig ouder is dan ik. “Er zijn genoeg mannen die met veel jongere vrouwen uitgaan en niemand doet daar moeilijk over, maar ik verbied het een oudere vrouw om met een jongere man om te gaan.” Het stel deelt nu details over hun controversiële leeftijdsverschilrelatie op TikTok, waaronder video’s over de “voordelen van het daten met een oudere vrouw” en “tips voor het daten met een cougar”.

@alex.michael13

♬ Livin' My Best Life – Dylan Scott

Problemen op school

Maar Rachel belandde in de problemen nadat haar leerlingen erachter kwamen dat ze met Alex uitging toen sommige video’s “gek” werden en miljoenen keren bekeken, wat leidde tot een gesprek met de directeur van haar school. “Hun grootste zorg was dat de ouders en iedereen dacht dat hij een van mijn leerlingen was,” legde Rachel uit. Alex is echter niet alleen aangezien voor een van Rachels leerlingen, het koppel onthulde dat mensen ook vaak denken dat hij haar zoon is. “Mensen op TikTok zeggen dat we op elkaar lijken. Soms verwarren mensen ons met moeder en zoon of broer en zus.

“We zijn lid van een sportschool en de man die bij de balie werkte had zoiets van ‘Moeder en zoon, ik zie het al, jullie lijken op elkaar'”, herinnert het stel zich. Ze beweerden dat het hen niet stoort omdat ze het gewoon “weglachen” en Rachel gaf toe dat Alex haar eigenlijk “heel veel” doet denken aan haar jongste zoon, die volgens haar oké is met hun relatie.

@alex.michael13 Haters gonna hate…live and love #agegapcouple #cougarsoftiktok #datingolderwomen #datingyoungermen #fypシ ♬ original sound – Alex Michael

“Mijn zoon was in de war”

Maar wat haar oudere zoon Ben betreft, onthulde Rachel dat hij “het niet zo accepteerde” als zijn broer. Ben zei dat hij aanvankelijk “echt in de war” was toen hij zich herinnerde hoe hij achter hun romance kwam. Hij zei: “De manier waarop ik erachter kwam over Alex was door een van mijn vrienden van de middelbare school die me een sms stuurde met een TikTok erin en ze zeiden ‘Het spijt me zo’.

Hij voegde eraan toe: “Ik was echt boos op haar omdat ze dit niet alleen met Alex deed, maar het ook openbaar maakte zodat iedereen het kon zien.” Maar nu staat hij achter het idee dat ze samen zijn. “Ik begrijp nu een beetje meer dat je je niet zoveel moet aantrekken van wat mensen denken,” zei hij. Ondanks dat ze online haat ontvangen van trollen over hun relatie, kijken Rachel en Alex uit naar hun toekomst samen. “Ik weet niet wat die in petto heeft, maar ik ben blij en opgewonden om dit leven voort te zetten,” zei Rachel.

Deal-tip  

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.  

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier