“Ik stak mijn slurf door een gat zodat mijn vrouw ermee kon spelen. Ambulanciers moesten me bevrijden”

Een man belandde halsoverkop in het ziekenhuis nadat zijn geslachtsdeel vast kwam te zitten in een ‘glory hole’. Echt waar! Het koppel Erik en Katie verscheen op het TLC-realityprogramma Sex Sent Me to the ER om hun pikante misstap te bespreken, die begon met Erik die wat, eh… ‘versterkingen’ nam voor een slaapkamermarathon.

Het idee voor een ‘glory hole’ ontstond toen Erik wat klusjes in huis deed. Hij legde uit op de show: “Ik moest een heel klein gat snijden omdat Katie een vintage deurknop wilde hebben. Terwijl ik naar het gat in de deur keek, kreeg ik een geweldig idee.” Erik stak zijn geslachtsdeel door het gat zodat Katie ermee kon ‘spelen’. Katie zei: “Ik was verrast hoe opgewonden ik was. Ik speelde met hem door het deurgat en ik raakte zo opgewonden dat ik gewoon zei dat we meteen seks moesten hebben.”

“Nog nooit zo’n pijn gehad!”

Helaas had Erik te veel van zijn ‘versterkend supplement’ genomen en zwol zijn geslachtsdeel tot een ongemakkelijke grootte op. Hij vertelde: “Mijn penis zat vast in het deurgat en ik heb nog nooit zo’n afschuwelijke pijn in mijn hele leven gehad. Ik was ongelooflijk geschokt hoe groot mijn penis was geworden.” Katie probeerde hem vervolgens te helpen door zijn geslachtsdeel in te smeren met olijfolie, shampoo en boter, maar niets werkte en ze moest een ambulance bellen. Ze zei: “Toen ik zag dat de penis van Erik paars werd, dacht ik gewoon dat hij zijn penis zou kunnen verliezen.”

Deel van de deur mee naar het hospitaal

De ambulanciers moesten rondom het gat snijden en een deel van de deur meenemen naar het ziekenhuis voor veilige verwijdering. Erik zei dat hij heel erg beschaamd was door de hele situatie. Maar als de ambulanciers trager hadden gereageerd, had Erik de bloedcirculatie in zijn penis kunnen verliezen – evenals als hij had gewacht tot de pillen waren uitgewerkt. Over dat laatste bekende Erik trouwens nog het volgende: “Katie heeft een geweldig seksueel uithoudingsvermogen, ik moet wel iets nemen om haar kunnen bij te houden!” Ok, maar misschien die pilletjes toch maar laten voor vlak voordat je je sigaar door een deur steekt!

Deal-tip  

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.  

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier