Chris bedekt voor één dag al z’n tattoos, zijn dochter herkent hem niet meer

Chris Dalzell (36) uit Belfast, raakte zo’n zeven jaar geleden volledig bedekt met tatoeages als een manier om om te gaan met het feit dat zijn dochter Jessica ernstig ziek werd en in en uit het ziekenhuis moest. Chris zegt dat hij er zo aan gewend is om volledig getatoeëerd te zijn dat hij vergeet dat ze er zijn.

En zowaar, onlangs waren ze er écht even niet… Chris zegt: “Ik besef pas zelf dat de tattoos er zijn als ik voor een spiegel sta. Mijn dochter heeft me nog nooit in levende lijve gezien zonder tatoeages.” 

Maar daar kwam onlangs verandering, toen Chris voor een documentaire op het bekende YouTube-kanaal Truly voor één dag zijn tatoeages liet bedekken. Hieronder kun je zien wat de nieuwe look van Chris teweeg heeft gebracht…

Geef een reactie