Britney Spears deelt nog maar eens een poedelnaakte video

Is er eigenlijk nog iemand door verrast? Nee toch. Alleen fronst iedereen wel weer de wenkbrauwen wanneer Britney Spears nog maar eens bijzondere beelden loslaat op de wereld. Het is zelfs zo dat sommige fans twijfelen of dat Spears zelf de volledige controle heeft over haar sociale media.

Spears postte nu een video waarin ze in haar Eva-kostuumpje schittert. Ze schrijft er zelfs bij dat ze op die schaars geklede manier rondloopt op eiland. Wat een spektakel moet dat zijn!  Verschillende mensen vragen zich af of Spears zelf de controle heeft over haar social media-accounts.

Ze zijn ervan overtuigd dat een ‘heldere’ Britney Spears zulke content nooit zou delen. Sommigen zeggen zelfs dat men haar smartphone moet afnemen. De algemene teneur bij de fans is hetzelfde: ze vinden het vooral zielig om hun idool zo te zien. Oordeel hieronder vooral zelf…

https://www.instagram.com/reel/C0fyLmfLvaI/

Deal-tip 

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals. 

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier