Op zoek naar een hemelse ‘eau de toilette’? Dit zijn volgens dames de beste herenparfums

Met enkel al een goede geur zou je heel ver komen in het verleiden van het andere geslacht. We staan er vaak niet bij stil, maar geur is namelijk één van de belangrijkste zaken qua aantrekkingskracht. Weinig mannen gebruiken echter ook daadwerkelijk zeer geregeld een mannenparfum. Tijd om daar misschien vandaag eens verandering in te brengen.

Mannen hebben zelf natuurlijk een bepaalde voorkeur, maar wat ruiken de dames nu het liefste bij ons heren? Een vraag waar we nu een antwoord op weten. Steekproefgewijs vroeg een grote vrouwenwebsite aan hun lezeressen welk geurtje zij nu eigenlijk verkiezen bij een man. Misschien niet al te verrassend verkiest de gemiddelde dame toch een andere geur dan de gemiddelde man.

Duizenden vrouwen gaven hun mening in deze poll en hieronder zie je de resultaten. De geuren zijn zoals behoorlijk uiteenlopend. Het is trouwens het moment om nog eens een nieuw reukje aan te schaffen want het is momenteel Black Friday-week. Hieronder in ieder geval de top 8 volgens dames:

1. Stronger with you – Emporio Armani

Ervaar de vibrerende geur van Emporio Armani, Stronger With You Intensely.
Deze verslavende fougèregeur is gebaseerd op een warm vanilleakkoord en vibrerende amberachtige houttonen en gecontrasteerd met een gedurfde roze pepertopnoot. Het evenwicht weerspiegelt de persoonlijkheid van elke hedendaagse jongeman die op zoek is naar een intense geur die zijn diepste liefdesverhaal oplicht!

Hier vind je meer info en kan je Stronger with You van Emporio Armani kopen met 20% korting.

2. Classic Gold – Jaguar

Classic Gold is een eau de toilette van het merk Jaguar. Een aromatische en aquatische geur, ideaal voor zelfverzekerde mannen.

Hier vind je meer info en kan je Classic Gold van Jaguar kopen met maar liefst 70% korting.

3. Aqua di Gio – Giorgio Armani

Giorgio Armani introduceert Acqua di Giò Eau de Parfum: een geur voor de toekomst. Acqua di Giò Eau de Parfum, dat voldoet aan de waarden van een nieuwe generatie, is een geur waarvan elk facet rekening houdt met de planeet. Van het ecologische concept van de fles tot de eindeloze hervulbaarheid van de flacon.

Hier vind je meer info en kan je Aqua di Gio van Armani kopen met 20% korting. 

4. Eau de toilette – Tommy Hilfiger

Tommy Eau de Toilette symboliseert de vrijheid en het optimisme van een Amerikaanse roadtrip. De originele en iconische Tommy geur moedigt je aan om elke dag bewust te leven en ieder moment ten goede te keren.

Hier vind je meer info en kan je Eau de toilette van Tommy Hilfiger kopen met 20% korting.

5. The Dreamer – Versace

The Dreamer is een mannelijke geur maar ook vrouwen kunnen ervan genieten. De geurnoot is een gelukkige combinatie van aanvankelijk frisse lichtheid en aanhoudende warme sensualiteit. In de boventonen verlokken wilde, aromatisch-frisse planten zoals hollunger en dragon. In het hart fascineert een mannelijke klank van vlasbloesem, barnsteenlelie en iriswortel. Door de basis stroomt een gevoelige warmte van tabaksbloesem en amber.

Hier vind je meer info en kan je The Dreamer van Versace kopen met 30% korting. 

6. Eau de toilette – Hugo Boss

De BOSS Man is vastberaden, competatief en ambitieus. Zelfverzekerd en eigentijds. BOSS BOTTLED Eau de Toilette combineert stijl en de elegantie de Man of Today. Deze levendige herengeur met sensuele en frisse tonen doet de drager en zijn omgeving denken aan onderscheid, verfijning en zijn dagelijkse succes.

Hier vind je meer info en kan je Eau de toilette van Hugo Boss kopen met 20% korting.

7. Y Le Parfum – Yves Saint Laurent

Y Le Parfum: absolut intens, elegant en krachtig. De toevoeging aan de iconische Y geurlijn. Levendige lavendelnoten worden gecombineerd met krachtig cederhout en een basis van wierook. Intenser, krachtiger en verslavender dan ooit; een geur voor de vrije geest.

Hier vind je meer info en kan je Y Le Parfum van Yves Saint Laurent kopen. 

8. Seductive Noir – Guess

Seductive Noir pour Homme van Guess is een verleidelijke oriëntaalse geur voor mannen. Deze geur is gecreëerd door Jerome Epinette en opent kruidig met zwarte peper en nootmuskaat. Het hart bestaat uit geurig elavendel, oranjebloesem en frisse appel. De basis is warm en sensueel dankzij tonkabonen, sandelhout en amber.

Hier vind je meer info en kan je Seductive Noir van Guess kopen met 50% korting. 

Mannen- en vrouwenparfums tijdens Black Friday-week met kortingen tot 70% op Bijenkorf.be.

Indien je hierboven misschien niet meteen iets naar je smaak vindt, dan moet je zeker eens een kijkje nemen op Bijenkorf.be. Daar staan momenteel tientallen parfums in korting. Eigenlijk een heel stuk goedkoper in vergelijking met de dure parfums in je lokale winkel.

Hier vind je de populairste heren- en damesparfums met kortingen tot wel 70%. 

In dit artikel staan er linkjes naar producten waar wij, als affiliate partner, soms een kleine commissie op kunnen verdienen bij aankoop.

Plaats een reactie