Op zoek naar een betaalbare Smart TV? Coolblue biedt mega-kortingen op deze topmodellen

Hier vind je alle Black Friday Deals voor Smart TV’s bij Coolblue

Slimme keuzes maken hoeft niet duur te zijn, vooral als het gaat om een Smart TV kopen. In dit artikel nemen we je mee op een ontdekkingsreis naar de wereld van betaalbare Smart TV’s en delen we handige tips om de beste deals te vinden. Ontdek hoe je slim kunt investeren in moderne technologie zonder je portemonnee te plunderen. Lees verder en maak kennis met de verbazingwekkende mogelijkheden van goedkope Smart TV’s.

Waarom Kiezen voor een Goedkope Smart TV?

Goedkope Smart TV’s bieden een geweldige balans tussen prijs en functionaliteit. Ze brengen de nieuwste technologische snufjes binnen handbereik zonder dat je een fortuin hoeft uit te geven. Of je nu wilt genieten van streamingdiensten, gamen of gewoon de nieuwste apps wilt verkennen, een betaalbare Smart TV kopen is de ideale keuze. Ontdek de voordelen van slimme technologie zonder concessies te doen aan je budget. Bij Coolblue vind je altijd een Smart TV die bij je past, en nu met enorme Black Friday kortingen. Vind alle superdeals hier.

Waar te Beginnen: welke merken en modellen Smart TV kopen?

Hieronder vind je onze top 5 van voordelige Smart TV’s die je momenteel bij Coolblue kan kopen. Bovendien ontvang je er deze week enorme Black Friday kortingen op. Deze Smart TV’s bieden allemaal een maximum aan kwaliteit tegen een minimum aan prijs.

Hier vind je alle Black Friday Deals voor Smart TV’s bij Coolblue

1. Sony Bravia OLED XR-65A80L (2023)

De Sony Bravia OLED XR-65A80L (2023) toont contrastrijke, realistische en levendige beelden. Op het OLED scherm bekijk je een sterk contrast door de individueel dimbare pixels in het scherm. Zo zijn de donkere delen van het beeld écht donker en zijn heldere beelden juist erg helder. Hierdoor onderscheid je bijvoorbeeld in een donkere scène alle details in de achtergrond. De A80L toont vloeiende beelden door de verversingssnelheid van 100 hertz. Zo blijft bijvoorbeeld de bal tijdens een voetbalwedstrijd altijd duidelijk zichtbaar en onderscheid je alle rondvliegende brokstukken tijdens een explosie in een actiefilm. Door het Acoustic Surface Audio + geluidssysteem komt het geluid uit het scherm. Hierdoor volgt het geluid specifiek de bewegingen op het scherm. Zo zijn series en films nog meeslepender. Op het Google TV smart platform vind je al jouw favoriete apps zoals Netflix en Youtube. Hier bekijk je moeiteloos de content die jij wil bekijken.

Hier vind je alle Black Friday Deals voor Smart TV’s bij Coolblue

De Sony XR-65A80L is zeer geschikt voor de PlayStation 5 door extra handige functies die de ervaring vloeiender maken. Je sluit je spelcomputer aan met een hdmi 2.1 kabel en je geniet van een verversingssnelheid van 100 hertz in een 4K resolutie. Hierdoor komen je games vloeiend en haarscherp in beeld. De tv ondersteunt de Variable Refresh Rate. Deze functie zorgt ervoor dat de verversingssnelheid van je tv altijd hetzelfde is als die van je spelcomputer. Hierdoor ervaar je nooit haperingen tijdens het gamen en ben je je tegenstander een stap voor.

Bij Coolblue kan je deze prachtige Smart TV nu kopen voor € 2.199 ipv de normale adviesprijs van € 3.099. Hier kun je de superdeal bekijken en de Smart TV bestellen. 

2. Samsung Neo QLED 55QN85C (2023)

Met de Samsung Neo QLED 55QN90C (2023) geniet je van heldere beelden en heb je nauwelijks last van reflecties in het scherm. Dankzij de Neo QLED techniek heeft deze tv een krachtig contrast. Duizenden kleine led lampjes lichten individueel op en dimmen wanneer dat nodig is. Zo zijn donkere delen van het beeld erg donker, en lichte delen juist erg licht. De quantum dots zorgen voor een rijke, pure kleurweergave. Door deze combinatie komen je favoriete films en series kleurrijk en realistisch in beeld. Kijk je vaak overdag tv of heb je een lichte kamer? Door de anti-reflectielaag en de hoge helderheid reflecteert licht minder storend op het scherm. Hierdoor zie je alles goed in beeld, ook wanneer de zon je kamer in schijnt. Door de Ultra Viewing Angle geniet je van een brede kijkhoek. En wanneer je goed beeld hebt, wil je natuurlijk ook goed geluid. Dankzij Object Tracking Sound+ volgt het geluid de actie op het scherm. Rijdt er in beeld een auto langs van links naar rechts? Dan hoor je het geluid van die auto ook van links naar rechts uit de tv. Zo zijn spannende films en series nog meeslepender. Let op: Een Samsung account is vereist voor het gebruikmaken van apps.

Hier vind je alle Black Friday Deals voor Smart TV’s bij Coolblue

Ook voor gamers is deze Neo QLED tv geschikt. Dankzij de 4 hdmi 2.1 ingangen game je met nieuwe consoles in 4K resolutie en 120 hertz verversingssnelheid. Zo komen al je games vloeiend en haarscherp in beeld. Wanneer je een gaming pc aansluit, loopt de verversingssnelheid zelfs op tot 144 hertz. Het is hiervoor wel nodig dat je pc deze verversingssnelheid ondersteunt. De lage input lag van 5,8 milliseconden zorgt ervoor dat je geen last hebt van vertraging tussen de knoppen die je indrukt en wat je in beeld ziet. Zo weet je zeker dat je een eerlijke pot speelt.

Bij Coolblue kan je deze prachtige Smart TV nu kopen voor € 999 ipv de normale adviesprijs van € 1.499. Hier kun je de superdeal bekijken en de Smart TV bestellen. 

3. Philips 55OLED708 (2023)

Met de Philips 55OLED708 (2023) haal je beeldkwaliteit zoals in de bioscoop in huis. Door de 4K UHD resolutie lijken beelden net echt, waardoor je zwart echt diep zwart ziet. De televisie heeft een P5-processor met AI die ervoor zorgt dat je elk detail scherp ziet. Hierdoor zie je scènes levensecht op de televisie. Naast films en series kijken, speel je ook games. Het beeld ververst zich 120 keer per seconde. Dit betekent dat je snel bewegende beelden vloeiend ziet, tijdens bijvoorbeeld een autorace. Je zit volledig in de film of game met het Ambilight. Achter de tv zitten ledstrips die gekleurd licht geven en meebewegen met wat je kijkt. Zo is je hele kamer in de sfeer van de film of game.

Bij Coolblue kan je deze prachtige Smart TV nu kopen voor € 1.299 ipv de normale adviesprijs van € 1.499. Hier kun je de superdeal bekijken en de Smart TV bestellen. 

4. Philips 32PHS6808 (2023)

De 32 inch Philips 32PHS6808 (2023) is een kleine HD Ready tv die perfect past in je slaapkamer, keuken of caravan. Via de ingebouwde mediaspeler bekijk je in een handomdraai vakantiefoto¿s of filmpjes vanaf een usb stick. Op het Linux smart platform bekijk je films en series op apps als YouTube en Netflix. De tv heeft 3 hdmi ingangen. Hierdoor sluit je 3 apparaten aan, zoals je tv ontvanger, je spelcomputer en een Blu-Ray speler.

Bij Coolblue kan je deze prachtige Smart TV nu kopen voor € 199 ipv de normale adviesprijs van € 329. Hier kun je de superdeal bekijken en de Smart TV bestellen.

5. LG OLED55B36LA (2023)

Met de LG OLED55B36LA (2023) stream je al je favoriete content in levensechte beeldkwaliteit. Het OLED scherm heeft een krachtig contrast en toont een breed kleurbereik. Het scherm bestaat uit miljoenen pixels die individueel oplichten of dimmen. Hierdoor is zwart écht zwart en stuurt de tv heel precies alle kleuren aan. Zo zie je alle subtiele kleurtinten in HDR films en series, zoals alle soort blauw in een heldere zomerlucht. De meeste streaming apps, zoals Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video, ondersteunen HDR video. Daardoor bekijk je je favoriete films en series met een realistische kleurweergave. Heb je een Apple apparaat, zoals een iPhone of iPad? Dan deel je via Airplay 2 gemakkelijk je scherm op de tv. Zo kijk je een spannende serie of laat je al je vrienden je vakantiefoto’s zien.

Hier vind je alle Black Friday Deals voor Smart TV’s bij Coolblue

Game je graag met een nieuwe game console? Deze LG OLED televisie heeft 4 hdmi 2.1 ingangen. Hierdoor game je met 4K resolutie en 120 hertz verversingssnelheid. Zo zijn je games haarscherp en vloeiend, zodat je geen moment van de actie mist. De VRR, oftewel Variable Refresh Rate, zorgt ervoor dat je tv dezelfde beeldverversing heeft als je spelcomputer. Daardoor heb je nooit last van schokkerige beelden tijdens je game.

Bij Coolblue kan je deze prachtige Smart TV nu kopen voor € 1.249 ipv de normale adviesprijs van € 1.599. Hier kun je de superdeal bekijken en de Smart TV bestellen.

Nog meer goedkope Smart TV’s bij Coolblue

Ben je op zoek naar een ander model Smart TV dan deze hierboven? Geen probleem! Coolblue biedt voor Black Week en Black Friday superdeals op nog vele andere modellen. Alle Smart TV’s met grote kortingen vind je hier.

Plaats een reactie