Stop maar met meppen op die boksbal, deze gast is de winnaar

De boksbal is een populaire attractie op de kermis, en het is altijd druk met mensen die hun overmaat aan testosteron willen bewijzen door zo hard mogelijk op de boksbal te slaan. De persoon die de hardste klap uitdeelt, wordt natuurlijk de koning van de avond en moet zijn eer de volgende avond verdedigen. Bekijk deze video eens, zelfs de koning van de avond wordt geconfronteerd met een ultieme uitdaging. Deze uitdaging zorgt ervoor dat er geen kans meer is om op de boksbal te slaan.

 

@nicolasmaiello #neiperte😂😂😂😂 ♬ suono originale – Nicolas Maiello

Volgtip! Heb je zin in meer gratis én exclusieve content? Word dan snel lid van onze nieuwe Facebook-groep ‘Gek en Gekker’. Lid worden kun je hier doen. Tot gauw!

Plaats een reactie