Opgefokt kereltje wil amok maken op rond punt, maar karma grijpt in

We hebben geen exacte details over de situatie, maar gezien de oorsprong van deze beelden in Rotterdam, kunnen we een waarschijnlijke situatie schetsen. De bestuurder van de zwarte auto lijkt waarschijnlijk geen voorrang te hebben verleend en is de rotonde opgereden voor de blauwe auto. De bestuurder van de blauwe auto heeft vermoedelijk de claxon gebruikt, iets wat je in Rotterdam beter niet kunt doen bij bepaalde mensen, omdat alle wegen van hen lijken te zijn. Je kent het wel. Daarom stapte de persoon uit de zwarte auto om verhaal te halen en te vragen waarom de bestuurder van de blauwe auto niet begrijpt dat mensen met een nektasje altijd voorrang hebben. Maar moeder Karma was ook in Rotterdam aanwezig en besloot in te grijpen.

Volgtip! Heb je zin in meer gratis én exclusieve content? Word dan snel lid van onze nieuwe Facebook-groep ‘Lachen XL’. Lid worden kun je hier doen. Tot gauw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *