“Ik ben de vriendin van een miljonair. Thuisblijven en niet gaan werken, vind ik loodzwaar!”

Een jongedame die meestal gewoon thuis zit, heeft een unieke kijk gegeven op haar dagelijkse routine aan de zijde van haar miljonairvriend. Kendel Kay (26), bekend op TikTok, leidt een luxueus leven maar zegt dat ze alles in het teken stelt van haar partner. Zoals ze het zelf uitdrukt: “Ik voorzie in de behoeften van mijn vriend.” Kendel woont in Puerto Rico met haar vriend Luke Lintz (23), die een PR-bedrijf runt met een waarde van 8,1 miljoen dollar.

Het stel doet alles samen, van reizen met privéjets tot naar de sportschool gaan, waarbij Kendel als ‘keukenprinses’ elke dag een smakelijke maaltijd voor haar vriend bereidt. Het gelukkige paar ontmoette elkaar in Tulum tijdens een influencer-evenement en zijn sindsdien bijna onafscheidelijk. Kendel heeft met verschillende filmpjes over haar dagelijkse leven al de aandacht getrokken op sociale media. Maar wat houdt haar dagelijkse routine precies in?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door kendel kay (@kendelkay)

Vooruitdenken

Ze begint de dag met het ‘vooruitdenken aan Luke’s behoeften’, het vullen van zijn waterfles en het maken van zijn ijskoffie. Daarna ruimt ze de slaapkamer op, volgt haar 20 minuten durende huidverzorgingsroutine, drinkt koffie en gaat naar de sportschool. Kendel maakt smoothiebowls voor zowel haarzelf als Luke, geniet van matcha en plant haar dag in haar agenda. “Het is echt soms zwaar,” zegt ze. “Mensen onderschatten dat!”

Kendel merkte op: “Sommige mensen zijn het absoluut niet eens met mijn keuzes op het gebied van levensstijl, maar er zijn ook mensen die me steunen en toegeven dat zij ook wel een leven van ‘vrouwelijke ontspanning’ zouden willen leiden.” Ze benadrukte dat ze ondanks haar thuisblijvende levensstijl nog steeds content creëert voor sociale media: “Sociale media en het maken van content zijn mijn bron van inkomsten, maar het kost me niet veel tijd.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door kendel kay (@kendelkay)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door kendel kay (@kendelkay)

Plaats een reactie