Russische Popeye beklaagt olie-injectie in biceps en zegt dat schade niet meer hersteld kan worden

Een Russische man die zijn armen vol olie pompte om grote biceps te krijgen, heeft toegegeven dat hij uiteindelijk spijt kreeg van de transformatie. Kirill Tereshin heeft de bijnaam ‘Russische Popeye’ gekregen nadat hij zijn armen tot een enorme omvang had laten opblazen, maar het heeft hem aanzienlijke problemen opgeleverd en het is zelfs levensbedreigend geweest. Uiteindelijk heeft hij ongeveer drie liter vaseline in zijn armen geïnjecteerd, waardoor de bloedtoevoer naar zijn spieren werd geblokkeerd en een deel van het weefsel werd vernietigd.

Hij moest een aantal operaties ondergaan om de enorme klonten ‘gelei’ operatief te laten verwijderen, waardoor hij niet langer de gigantische biceps had die hij altijd al wilde, maar wel het risico liep dat zijn armen zouden worden geamputeerd als hij het spul er niet liet uithalen. In de loop der jaren moest hij verschillende operatierondes ondergaan om de gelei en het dode spierweefsel te verwijderen, waarbij hij toegaf dat hij ‘van deze nachtmerrie af moest’ en dat hij ‘niet aan de gevolgen dacht’ toen hij enkele liters vaseline rechtstreeks in zijn armen liet spuiten.

Om mooie vrouwen aan te trekken

Hoewel hij al jaren niets meer in zijn armen doet, zien ze er nog steeds buitengewoon groot uit, en sindsdien heeft hij ook chirurgische ingrepen in zijn gezicht laten doen, waaronder het injecteren van 40 ml filler in twee dagen. “Ik wil van deze armen af,” zei hij onlangs op de sociale media. “Maar helaas is er geen oplossing meer. Aangezien ik 26 jaar oud ben, is mijn lichaam al uitgegroeid tot zijn leeftijd.” Tereshin gaf toe dat zijn motivatie om zijn armen vol te pompen met olie was om ‘mooie vrouwen aan te trekken’.

Elke dag injecties

Hij gaf ook nog eens 15.000 euro uit om zijn gezicht te laten ‘verbouwen’ om meer indruk te kunnen maken op de dames. Maar zelf geeft hij nu toe dat hij wat op de Joker lijkt. Wat zijn armen betreft, onthulde Tereshin onlangs dat artsen hem een serieuze waarschuwing gaven. Hij zei: “Eerst begon ik plantaardige olie te injecteren, ik kookte het in een steelpan en injecteerde vervolgens elke dag vijf milliliter. Maar ik begon te begrijpen dat de olie na twee weken de spier verliet. Daardoor kwam ik op vaseline-olie, waardoor ik in een half jaar tijd enorme winst boekte. De artsen hebben me gezegd dat dit me mijn leven had kunnen kosten, aangezien de vaseline niet bedoeld is om te injecteren en schade aan mijn nieren kon veroorzaken.”

Hieronder nog wat bijzondere foto’s van de Russische Popeye:

(Bron: LADbible)

Geef een reactie