Dame betrapt haar vriend op vreemdgaan aan zwembad in Ibiza en is een beetje boos

Een Engelse koppel was samen met enkele vrienden op vakantie in Egypte toen er zich een ‘speciaal’ voorval voordeed. Een dame kwam erachter dat haar vriend haar had bedrogen. Niet in Egypte, maar een tijdje eerder toen hij op feestvakantie was met enkele maten op Ibiza.

Een vriendin van het koppel filmde wat er zich die dag afspeelde aan het zwembad. De vrouw die bedrogen werd neemt de koffer van haar vriend en kiepert de inhoud ervan doodleuk in het zwembad! De mensen aan het zwembad kunnen hun ogen niet geloven.

De vrouw die filmt zegt nog: “Ze heeft je koffer…” En de man roept iets als: “Ik hoop dat ze je uit het hotel gooien, dikke trut!” Gezellig sfeertje! Ondertussen is het koppel uit elkaar, hebben we ons laten vertellen. Het filmpje, dat je hieronder vindt, werd al honderdduizenden keren bekeken.

 

@chelsc123 This is what happens when you get caught out for cheating in ibiza 🤣 #foryoupage #cheat #ibiza #cunt #fyp ♬ Oh no, oh no, oh no, no no – Hip Hop

Plaats een reactie