Alligator die uit Jurassic Park lijkt te komen gaat op eendenjacht

Beelden van een ‘monsterlijke’ alligator die zijn prooi verslindt worden vergeleken met scènes uit Jurassic Park. Kevin Stipe en Cass Couey, de eigenaars van de PRO HUNT navigatie app, waren op eendenjacht in Florida toen een absoluut gigantische krokko langs kwam en hun doelwit binnen smikkelde. Ze konden het enorme beest vastleggen op camera, en als je ziet hoe groot hij is, begrijp je waarom de jagers niet op hun strepen gestaan hebben!

In de video is te zien hoe de alligator door het water glijdt voordat hij de eend grijpt, die letterlijk een ‘sitting duck’ was. In een gesprek met Fox 35 News zei Stipe dat de alligator ongeveer 3 meter lang was en zich te goed deed aan verschillende eenden. In de clip kan men de twee jagers horen zeggen: “Hier gaan we, nummer twee van de dag”, terwijl de alligator naar een van de eenden zwemt en deze uit het water grist. Het filmpje dateert al van 2020 maar gaat nu plots weer keihard viraal.

“Dino’s maken comeback!”

In een reactie op de video zei iemand: “De dinosaurussen maken een comeback!” Een ander voegde eraan toe: “Dit monster komt regelrecht uit Jurassic Park!” Terwijl een derde schreef: “Ik woon al mijn hele leven in Florida en heb er nog nooit zo’n grote gezien. Maar ik weet dat ze er zijn! Let op je dieren en op jezelf mensen!” Couey, een van de jagers, bleef er zelf redelijk kalm onder en zei: “Het was gewoon een andere dag in het moeras voor ons. Maar ik ben blij dat mensen onze video leuk vinden!”

Bekijk hieronder de waanzinnige beelden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *